Eleg sajnalatos hogy a ferfiaknak a szex a minden, akkor nekik nem is egy egeszseges tartos kapcsolatuk van
2023. aug. 23. 16:16
22/48 anonim válasza:
A szex valóban nem minden. Lassan már 7 éve élek szex nélkül egészséges pasiként. A páromnak a szexnél minden fontosabb volt. Engem is leszoktatott. Viszont ennél fogva már nem is keresnék soha többé nőt magam mellé. Mivel a szex már egyáltalán nem fontos számomra. Ilyen dolog ez.
2023. aug. 23. 16:23
23/48 anonim válasza:
22 akit le lehet szoktatni arról, amit szeret, az igen csak akarat-gyenge
A szex nem minden, de azért ne állítsuk már be úgy, hogy egy evés is jobb nála, kedves hölgyeim. Lehet nem voltak túl jó tapasztalataitok, de ettől az még egy jó dolog. Páran írták itt az összebújást is, hogy jobb. Akik ezt írták, azoknak fáj a behatolás, vagy mi a gondjuk vele? Mert ez a kettő jobb esetben együtt jár.
2023. aug. 23. 17:05
24/48 Camorri válasza:
Ha megfelelő partnerrel megfelelő alkalommal van lehetőség az örömszerzésre, akkor igazából egyensúly van, és minden mást is ugyan úgy szeretek.
Ha nincs partner és vannak ezek a hormonok amik miatt az ember vágyik rá, akkor meg nincs jobb mint egy aktus.
2023. aug. 23. 17:35
25/48 anonim válasza:
En nem csak rossz tapasztalatok miatt irtam hogy nem minden a szex, de ha egy egeszseges kapcsolatban elnek es onzetlen ferfival akkor is igy gondolnam.. hiaba szexelnenk napi 3x ha ugy van (mert en szeretnem pl) attol meg az nem minden
2023. aug. 23. 18:29
26/48 anonim válasza:
26 nem is arról van szó, hogy a szex a minden. Nekem sem minden, de nem sorolom egy kategóriába pl. egy unalmas munkahelyi evéssel, mert több örömöt nyújt, és a páromnak is örömöt okozok.
Vannak nekem is fontosabb dolgok tőle, tanulás, fejlődés, meditáció, sőt, néha még egy sima tv-zés is jobb tud lenni, ha fáradt vagyok, de amúgy nem jobb.
Talán még a masszírt írnám ide, mert azzal is örömet tudok adni, és kapni is, de ez is nèha oda vezet.
2023. aug. 23. 18:46
27/48 anonim válasza:
Csak en vagyok az egyetlen akinek az eves nem okoz oromot?😅 mint ahogy hamarabb is irtak
2023. aug. 23. 18:55
28/48 anonim válasza:
27 nem, tök sokan vannak akiknek csak létszükséglet az evés, engem is meglepett hogy annyira mindegy nekik. meg aztán volt egy olyan réteg (meg talán most is megvan) nagyon allja kategóriában akiknek szinte mindegy mit esznek, csak mellette a cigiésvagy pia meglegyen. nyilván ők sem a gasztronómiában találják meg az örömöt. de sztem a legtöbb embernek mégis egy központibb dolog, nem mindegy hogy valamit muszájból tolsz le, vagy kiélvezed azt is a maga módján
2023. aug. 23. 19:16
29/48 anonim válasza:
Nagyon kiábrándító, hogy itt minden nőnek minden is fontosabb a szexnél. Nem csoda, ha pár nélkül itt csüngtök a gyk-n. Ennyi frigid nőt egy rakáson.. az ég mentse meg a férfiakat tőletek
2023. aug. 23. 20:38
30/48 anonim válasza:
29. miből gondolod hogy pár nélkül vannak és frigidek, attól hogy nem a szex minden attól még csinálhatják ahányszor akarják
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!