Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak tulajdonképpen az...

A férfiak tulajdonképpen az életben mindent azért csinálnak, hogy legyen nőjük?

Figyelt kérdés
Persze sok aspektusa van az életnek, mert a karrier, anyagiak is nagyon fontosak, de ha meggondoljuk az is azért kell, hogy lehessen vele csajozni és mutatni, hogy kompetitív az illető. Emellett társaságban is azzal lehet leginkább hencegni, hogy kinek milyen nője van még ha nem is direkt proli módon, de nagyon sokat számít a megítélésben. Akinek nincs nője, az lemarad a biológiai versenyben.

2023. aug. 13. 18:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Engem inkább a motorozás motivál abban, hogy legyen pénzem. Nem olcsó mulatság. Nők terén pedig válogatok azon a hölgyek közül, akik szeretik a bikereket.
2023. aug. 14. 13:28
 22/31 anonim ***** válasza:
36%

Igen.

Mert egy igazi heteró férfi, az nő nélkül csak egy hatalmas nagy szarkupac.

Semminek sincs igazán értelme.

Csak úgy lézeng az ember, mint egy szélben elengedett lufi.

2023. aug. 15. 01:21
 23/31 GyakoriPARTY ***** válasza:

#22 es.

Ez komoly? Tehát egyedül szarkupac, nővel igazi hetero férfi. Kislányom!

A helyzet az, hogy egyre több igazi hetero férfi messziről kerüli a nőket. Mert amivé formálodik a nő mellett, az minden csak nem igazi hetero férfi.

Kivétel nyilván van, esély rátalálni annyi mint neked kislányom egy igazi hetero férfira.

2023. szept. 17. 21:35
 24/31 anonim ***** válasza:

23.

Nemtudom mi ez a kislányozás, nem igazán értem.

Én nem szeretek ezzel viccelődni, nekem ez nagyon komoly dolog, és komoly probléma.

50+-os férfiként, most mindent,bármit megadnék egy jó párkapcsolatért.

Nő nélkül csak lézeng az ember és semminek nincs értelme.

Mindent csinál, de teljesen értelmetlenül, céltalanul.

22#

2023. szept. 17. 22:08
 25/31 he84 ***** válasza:
Csak mert te így véled 24-es válaszoló és mert neked jobban hiányzik egy nő magad mellé, hidd el, hogy ez nem azt jelenti, hogy akkor minden férfinak, vagy a legtöbb férfinak is hiányzik. Korábban itt elmondtam 2 férfi barátom példáját is. Mindketten szeretnek külön egyedül is lenni, nem csak velem, pedig engem szeretnek, főleg az a barátom szeret többször egyedül lenni, akit már több mint 10 éve ismerek, ettől még szeret és a másik barátom is sokszor van egyedül a hobbijaival, ő ezt így szereti, mégis rendszeresen beszélek, talizok vele és mindig jól megvagyunk és jól megértjük egymást stb. Ez személyiség, körülmény és hozzáállás függő, nem pedig az adott egyén nemétől függ, hogy ő férfi-e, ez butaság és rossz általánosítás.
2023. szept. 18. 12:53
 26/31 anonim ***** válasza:

25.

Igen, igazad van. Talán annyit korrigálnék, hogy vannak férfiak, akik nagyon jól érzik magukat egyedül.

Ezt elismerem. Van, akinek nagyon fontos a hobbija, sőt fontosabb mint a párkapcsolat.

Elismerem, van ilyen is, és nincs ezzel probléma.

Viszont van olyan is, akinek nő nélkül pokol az élete. /Ez vagyok pl én./

Ki így, ki úgy. Valóban egy kicsit álltalánosítottam, ami nem volt helyes.

Sajnos a nők közőtt is egyre több van, aki nem akar kapcsolatot.

Elvan otthon a cicáival vagy a kutyáival, barátnőivel, este el tévézget, aztán van egy vibràtora, és ez bőven elég.

Sokan így gondolkodnak, és nincs is ezzel baj.

Így nincs ott a minden napos teher a vállukon.

Sok embernek teher az, hogy szeretni kell valakit, hogy hozzábújni valakihez, hogy kedveskedni valakivel, hogy átölelni, megcsókolni valakit, és egyebek.

Ez sok nőnek és férfinek, - de talán inkább a nőknek,- egy hatalmas teher, és kényszer.

Sajnos ilyen lett a vilàg, és ez ennél még lehet, hogy rosszabb is lesz.

Sok nő csak azért van férfivel, mert kínjában már szinte megsajnálta őket. Ez nem jó dolog.

Az ellenkező nem közelségét élvezni kell, szeretni kell, vonzódni kell hozzá.

Így ér valamit a szerelem.

24#

2023. szept. 18. 14:28
 27/31 he84 ***** válasza:
Elhiszem én, hogy vannak olyan férfiak is, akiknek nő nélkül nagyon rossz. Ám ennek több oka lehet. Vagy túl gyakran kívánja a szexet és túl kanos, csak ezért akar nőt nem egyenrangú félként, tehát csak ezek levezetése miatt, ami nem jó, vagy pedig nagyon társ, avagy kapcsolatfüggő az ilyen férfi, ez szintén nem túl jó, bár az előbbi valamivel rosszabb. Bár tudtommal nők között is van olyan, aki azért van csak férfival, mert kapcsolatfüggő és nem akar egyedül lenni. Ám nem csak az a 2 véglet van, hogy valaki akár férfiként, akár nőként szeret egyedül lenni és szinte csak a hobbijának él, vagy pedig mindenképp csak kapcsolatban akar élni. Az én barátom például, aki nem a többi mint 10 éve sima csak barátom, hanem a másik, akivel már 4 éve együtt vagyunk, vele rendszeresen talizok, jól megvagyunk, ő szeret egyedül lenni többször és a hobbijainak élni olyankor, de szeret velem is lenni, szeret és tisztel, én is így érzek ő iránta. Bár én néha kicsit jobban ragaszkodok hozzá, ám nem szoktaam túlzásba esni, ha pedig bármi gond van, azt mindig normálisan meg tudjuk beszélni. Néha én is szeretek egyedül lenni, de ő többször szeret egyedül lenni hozzám képest, de ez általában nem baj nálunk. Hát csak azért vibrátor bizonyos nőknek, mert nem akarnak férfit, mint rerhet a vállukon,... Ez eléggé fura és butaság. Először is alapból nem kéne, hogy teher legyen, olyannal legyen, aki nem teher, akit kedvel és szívesen van vele, másrészt meg a vibrátor messze nem ugyanaz, mint férfival csinálni. Na de ők tudják, mármint az ilyen bizonyos nők. Mindenesetre nehezen hiszem el azt, hogy sokaknak teher és kényszer az, hogy valakivel együtt vannak. Legyenek olyannal, akit kedvelnek, vagy szeretnek és akkor nincs semmi baj. Én is ezt teszem, nálam az említett barátommal nincs semmi ilyesmi, én se kényszerből vagyok vele és ő se kényszerből van velem, hanem nagyon is szívesen. Csak kényszerből együtt lenni valakivel hülyeség,... Legyen az akár elvárásból megfelelni akarás bárkitől, akár azért, mert nyomul rád nagyon a másik. Mindenkinek a maga élete ebben is és leginkább neki kéne döntenie, nem pedig másoknak helyette. Ha valaki valakit nem szeret, nem akar megcsókolni, ha nem akar összejönni vele, akkor ne tegye. Természetesen ezt úgy kéne, hogy adni neki mindenképp egy esélyt továbbiakhoz, nem pedig 1. vagy 2. randin máris befejezni, ha már egy kicsi másság, vagy nem teljesen egyetértés van, vagy ha nem maximális a vonzalom. Esélyt kell adni, bárcsak több ember adna esélyt a másiknak és nem lennének annyian felszínesen válogatósak. Szerencsére az én barátom nem igazán válogatós, eleinte csak kicsit vonzódott hozzám, mégis adott többre esélyt, majd amikor a 3. talin megpróbáltunk többet, akkor rájött, hogy jobban tud hozzám vonzódni. És azóta együtt vagyunk minden kényszer nélkül. Én már az elején legalább közepesen vonzódtam ő hozzá. Ám ilyen nincs, hogy ellenkező nem közelségét szeretni kell, mert nem mindenki heteró, vannak olyanok is, akik a saját és/vagy ellenkező nemmel is élvezik.
2023. szept. 23. 21:09
 28/31 anonim ***** válasza:

Igen, ez mind igaz amit leírtál 27- es, csak igazából én azt látom, hogy nagyon nehéz most nőkkel ismerkedni.

Valóban nem szabad olyan emberrel eggyütt lenni, akivel nincs meg a vonzalom.

Én azt látom, hogy a nők most valahogy olyanok lettek mint egy fabáb.

Nem igazán akarnak ismerkedni.

Én csak ezért írtam az állatokat, a hobbykat, meg a "kelj fel Jancsit".

Egyébként meg tényleg nem lehet a kettőt össze sem hasonlítani.

Az igazit a művel nem lehet.

De ez van sajnos. Most ilyen időket élünk.

Majd lesz ez ám jobb is.

Megfogják még szeretni a nők a férfiakat, csak lehet, hogy mi akkor már nem élünk.

Sajnos.

2023. szept. 24. 00:14
 29/31 anonim ***** válasza:
Ezzel az erővel azt is állíthatnánk, hogy a nők egyetlen életcélja a férjfogás. Valóban sok ilyen van, de nem mindannyiunknak ez a legfontosabb.
2023. szept. 24. 11:46
 30/31 anonim ***** válasza:

29.

Sajnos nem. NAGY BETŰVEL NEM.

Pont azt látom, hogy nem a férjfogás a nők legnagyobb terve.

A mai nők legnagyobb terve inkább az, hogy hagyja őket mindenki békén.

Elvan ő szépen egyedül. Nembaj, hogy nem kell senkit sem szeretni. Sőt.

Ez a teher nincs a vállukon.

Így szép az élet. Nincs teher, nincs gond, nem kell senkit se simogatni, nem kell senkivel sem törődni.

"Ez az igazi élet Babolcsai néni "

De mondom. Lessz ez jobb is. 15-20 évvel ezelőtt sokkal jobban működött a dolog. Akkor nem volt olyan, hogy egy szép csinos nő évekig szingli.

Egy sármos jóképű férfi évekig egyedül ????

Hol élünk ? Ilyen nem volt.

Ha valakinek megszakadt egy kapcsolata, és nem volt vele semmi kirívó gond, akkor 2-3 hónapon belül talált párt.

Az, hogy most bombajó nők, sármos, szép férfiak egyedül szomorkodnak akár évekig ?????

Iyen nem volt. Hol élünk?

Régen ha valaki társat keresett, az talált is.

Ennyire egyszerű volt a dolog

Nem kellett ezt túlcifrázni. Most lett ez ilyen hatalmas probléma csak.

Ha a szingliség fájna, szinte minden harmadik ember ordítva járkálna.

Izgalmas lenne így végig menni és nézelődni a körúton.

Rengeteg síró, és ordító szomorú ember.😥😢😭

2023. szept. 24. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!