Magyar Honvédég - a katonák tulajdonképpen mit csinálnak a munkaidejükben?
Nem akarok senkit provokálni, komolyan kérdezem.
Előzmény: facebookra kikerült egy poszt, hogy újra elindul egy konvoj, figyeljünk, vigyázzunk. A poszt alatt mindenféle hozzászólás érkezett, a katonák fizetése is szóba került.
erre reflektált valaki, hogy jó lenne tudni, hogy mit is csinálnak annyi pénzért.
És is feltettem a kérdést, ott is normális hangnemben, hogy ha már mindenkinek van katona ismerőse, valaki mondja meg, hogy mit csinálnak 8-tól 16-ig.
Kaptam a kérdésemre lájkot meg smiley-t, de választ nem.
Ertelmes valaszt nem sokat fogsz kapni, arra merget vehetsz.
Az hogy ki mit csinal, regenyt lehetne irni. Mivel sok ember sokfele feladatot kap. Ahogy arrol is hogy annak valojaban mennyi ertelme van, vagy hogyan lehetne maskepp hogy legyen ertelme.
Aki irodaban van, ugyanugy papirokat tologat mint a civil irodasok. A soforok a kocsikat javitgatjak meg fuvaroznak, akar csak egy civil sofor. Stb, stb.
En peldaul leltarazni voltam, uzemanyagot szallitani, keszulni taborokra, takaritani, de meg konyhan is segitkeztem az utobbi idoben.
Nem tudom hány éves vagy, de erről már nagyon régen készült egy oktatófilm az egészen kiskorúak számára is:
Penz?
20+ eves ladak rohadnak a raktarakban, rajuk van irva hogy elsobbsegivel el kellene hasznalni.
Inkabb a szervezes, kutyanak sincs kedve tobbnyire loveszetre jarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!