Egy szakadt,rendkívűl büdös ember mire játsza annyira az agyát?
Figyelt kérdés
Olyan büdös mint egy hajléktalan. A ruhája szakadt. Előadja,hogy milyen magymenő. Játsza az agyát,hogy lemezkiadó társaságok igazgatói a barátai. Olyan magyképű,hogy az embernek nem fogadja a köszönését sem. De valójában majdhogynemm a csöves szinten van.2023. aug. 13. 06:41
1/11 anonim válasza:
Nem gondoltál még arra, hogy esetleg részeg, hogy be van drogozva?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vettem rajta észre,de lehet.
2023. aug. 13. 06:57
3/11 anonim válasza:
A kérdés, hogy miért foglalkozol ilyen emberrel?
4/11 A kérdező kommentje:
A közelben lakik,így ismertem meg.
2023. aug. 13. 07:06
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos sokat látom. Nagyon idegesítő a nagyképű stílusa.
2023. aug. 13. 07:07
6/11 anonim válasza:
Esetleg hívd rá a városrendészeket.
7/11 anonim válasza:
Mert mondani, kitalálni mindent lehet. Abban az 5 percben magával is elhiteti, hogy valaki (a szíve mélyén tudja, hogy egy suttyó). Az ilyet én amúgy szánom, de nem kell vele törődni, egyik füleden be, másikon ki, már, ha muszáj egyáltalán meghallgatnod!
8/11 anonim válasza:
Attól, hogy te párszor láttad szakadtan, még simán lehet, hogy valamikor öltönyben járt és valóban olyanokkal haverkodott, akiket mond. Az, hogy te ezt elvitatod tőle alapvetően a te kicsinyes irigységedet bizonyítja.
9/11 anonim válasza:
De az a budos csoves ir szokozt az irasjelek utan? :)
39F incel
10/11 anonim válasza:
#9:
Te miért vered a nyálad ennyire, hogy incel vagy? A helyedben eltűnnék innen, de nagyon gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!