Van olyan aki jobban szereti az Alföldet mint a hegyeket?
3# egyáltalán nem, de azzért nééha szoktam túrázni hegyeknél is.
kerékpározni síkságon a legjobb.
Én is.
Itt születtem, itt nőttem fel. Most itthon vagyok a szüleimnél családi ünnepen. Amikor idejövet kinyílik a táj, feltárul a síkság és látom a fekete földet, szinte fellélegzem.
A Dunántúlon lakom, szeretem a dombokat, az erdőket, a szűk vízmosásokat, élvezem a tájszólást, szeretek ott élni.
Nyaralni a hegyekben voltunk, gyönyörűek a tiszta, éles levegővel, a gleccserekkel, a tengerszemekkel, de nagyon hamar elbújik köztük a nap és állandóan felfelé vagy lefelé kell menni. Úgy látszik, hogy az én csülkeim már ilyen laposabb tájhoz vannak szokva ¯\_(ツ)_/¯
Így jó nekem, ahogy van. Szívesen lakom bárhol, de a kitáruló látóhatár láttán ujjong fel bennem a kisgyerek:)
Én sokkal jobban szeretem, annyira békés! Főleg a folyópartok / patakpartok, meg a szántóföldek tetszenek. Még a trágya szag is olyan megnyugtató valahogy. ❤️😅
Szerintem onnan jön ez, hogy én viszonylag hegyes, erdős tájon laktam gyerekként, és a rokonaim síkabb vidéken, és ugye hozzájuk mindig olyankor mentünk, mikor valamilyen iskolai szünet volt, meg persze ott sose volt semmi stressz, csak játszás az unokatesókkal, meg a nagyik finom ételei, stb.:) És mindig olyan boldog voltam, mikor utaztunk odafelé a buszon, és mindenhol szántóföldek, traktorok, trágya szag(😅), meg kimentünk unokatesókkal bicajozni a mezőkre, az is olyan szuper volt, otthon a dimbes-dombos erdőben nem volt nagy élmény, pláne hogy oda el se voltam engedve. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!