Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyaralni egyedül? Belevàgnàtok...

Nyaralni egyedül? Belevàgnàtok/belevàgtatok màr?

Figyelt kérdés
Úgy érzem jó lenne 3-4 napot elmenni valahova egyedül,sok minden összegyűlt bennem. Tengerpartra gondoltam.
2023. aug. 11. 17:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Koszonom az erdeklodest!Nyaralni nem voltam vegul de voltam egyedul uton pl.epp most hetvegen egy napos kirandulason.Az valamilyen szinten mind igaz amit irsz.Egyedul vagyok a munkam azert tud stresszes lenni,meg ugy altalaban a kornyezetemet lehuzonal erzem igy jo kicsit elmenni utra egyedul is ha epp senki nem akar tarsulni.A hetvegi kirandulason neha eszembe jutottak ilyen dolgok,hogy most itt egyedul fogok lenni es volt aki barattal ment vagy parban es akkor ennek a latvanya nem erintett tul jol de utana atdobtam magam rajta es sikerult kikapcsolodnom.Jol is ereztem magam tetszettek a helyszinek,a csoporttal voltak kozos programok.A szabadidoben meg nagyokat setaltam,kulonosen jol esett a folyopart melletti seta,nezelodtem a varosban,elmentem ebedelni,vasaroltam.Ha kerdezed legkozelebb is belevagok ilyenbe mert ha vannak is bennem ilyenkor vivodasok akkor is megeri.Ha nincsenek masok akik jonnenek velem,nekem meg van idom,kedvem es lehetosegem akkor elmegyek.Ez is jobb valasztas mint otthon maradni es kihagyni dolgokat amik lehet soha nem ternek vissza.A hatso ulesen ultunk ketten egy asszonnyal öt hely jutott kettonkre,vele beszelgettem kicsit odafele visszafele mar tobbet beszelgettunk.Mondta o is egyedul utazik osszebaratkozott az idegenvezetonovel igy vele szokott lenni de mondta nem rossz neki egyedul sem.Vegul bejeloltuk egymast tarsasagi oldalon.Ha jobban kapcsolodtam volna masokhoz lehet nem lettem volna egyedul az uton.Volt nemreg egy komoly barati csalodasom,igy ezen a teren ovatosabb vagyok de nem zarom ki mindennek a lehetoseget.Most pl.onismereti csoportba jelentkeztem.Ez is olyan valami amire azok akikkel kapcsolatban allok nem lennenek nyitottak.Most ebben szeretnem kiprobalni magam
2024. febr. 6. 07:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!