Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfi keresztbe tett lábakkal...

Férfi keresztbe tett lábakkal ül a széken. Mi az első benyomásod?

Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 11:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Az ég világon semmi 🤨 Ahhoz hogy egy másik emberre felfigyeljek, vagy az kell hogy kiabáljon valakivel (szórakoztatóak a nyilvános drámák, na) vagy látszólag segítségre legyen szüksége pl ha ájultan fekszik az utcán. Ezeken felül tőlem fejen is állhatnak, abszolút nem érdekel. Ha meg arra vonatkozott a kérdés hogy "pfujj ez az ülés nőies, biztos bumzi" egyrészt nem attól lesz valaki kevésbé férfi vagy homokos mert ül valahogy. Másrészt szerintem ezerszer vonzóbb egy pali aki képes úgy ülni ahogy akar, mint aki görcsösen "férfiasan" éli az életét és idegösszeomlást kap ha meg kell fognia a barátnője rózsaszín táskáját 5 mp-re.
2023. aug. 11. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Maximum annyit, hogy-hogy nem nyomódnak a golyói. Apum is ül néha így és ez jut eszembe.

Amúgy meg... Nem mindegy?

A magyarok sokszor olyanok, mintha a tinikorban ragadtak volna meg, amikor magunkon és másokon is mindent cikinek éreztünk.

Nem mindegy?

Amíg nem bánt másokat, addig nem mindegy?

Egyébként én is úgy vagyok vele, mint a 11-es, nem nézegetek idegen embereket, ha segítség kell, az ember így is észleli.

Ha meg az ismerősöm, pont nem az érdekel, hogy van a lába, milyen színű a ruhája (amíg nem undi), milyen színű a haja és az milyen hosszú, szlengül beszél vagy nem.

Épp elég dolog van, amin javíthatok egyéni és közösségi szinten, azzal törődöm.

2023. aug. 11. 14:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az , hogy buta aki ezen rugózik.
2023. aug. 11. 14:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmi. Észre se veszem.
2023. aug. 11. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Zárkózott személy.
2023. aug. 11. 16:17
 16/17 Metionin ***** válasza:
74%
Hogy mellette legalább elférnék a tömegközlekedésen. Fenomenális, amikor pl. vonaton egy olyan fickó mellé szól a jegyed, aki csak giganagy terpeszben érzi magát kellően férfiasnak.
2023. aug. 12. 12:12
 17/17 anonim ***** válasza:
30 éve apám, akkoriban magasrangú vezető, valamint alezredes így ült le a töri-angol szakos komcsi tanárnőmmel szemben szülőin. “A fia is pont olyan, mint maga.”-szólt a vénkisasszony értelmiségi indulásból. (Mondjuk sosem arcoskodtam). Nem tudom, mit gondolt/várt amúgy a nő.
2023. okt. 12. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!