Hogyan lehet hitet "növeszteni"?
"Ez elég nagy kapcsolatfüggőségnek hangzik"
Ne törődj a nagyokos 9-essel kérdező. Valami hülye faképnél hagyott influenszer kitalálta ezt a jól hangzó maszlagot, és most boldog-boldogtalan ezt szajkózza, pejorativizálva ezzel a legszentebb érzelmet, amiért élni egyáltalán érdemes. Tudod, az ember mindig is remekül tudott erényt kovácsolni a tehetetlenségből. "Nem tudok csajozni? Nem is kell nekem senki, mint a sok kapcsolatfüggő birkának." Közben pedig a fél karját adná egy mégoly rövidke liezonért.
"Ennyi erővel minden kapcsolatban élő emberke függő."
Nem! Ennyi erővel MINDEN emberke függő. Az ember társas lény. Még az is, aki amúgy emberkerülő. Ezeket az atavisztikus ösztönöket nem lehet felülírni.
Nem tudtam, h a pszichológusok faképnél hagyott influenszerek. 😂
Ez a "mindenki függő akkor" szöveg meg konkrétan nevetséges. 😂
Normális emberek nem vágynak a halálra, csak mert nincs párjuk.
Kedves Mendy!
Azt hiszem, te nem értettél meg. Nem kapcsolatot akarok minden áron, hanem megtalálni a társam, az igazit. Nem tudom, mit értesz azalatt, hogy normális, lehet, nem vagyok az. Az a helyzet, hogy depressziós vagyok, és egy ideje pszichológushoz járok. Ő mondjuk egy szóval sem említette, hogy "társfüggő" vagy mi a bánat lennék. Magányos vagyok, ennyi. Nem kívánom, hogy megtudd, milyen az igazi magány.
16
Szövegértés 1-es, Mendi, leülhetsz...
A nevemet sem tudtad leírni.
A szöveget meg értem, szimplán te vagy hülye.
Könyörgöm, mit nem lehet azon érteni, hogy NEM MINDEN ÁRON akarok kapcsolatot? Fogyatékos vagy? És az is leeshetett volna, miért írtam így a neved...
Na, például ilyen gyökérrel, mint te még akkor se jönnék össze, ha fizetnének érte. Ennyire vagyok társfüggő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!