Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is szokta érezni, hogy az...

Más is szokta érezni, hogy az egész falu rajta röhög?

Figyelt kérdés

2023. aug. 10. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Melyik falu?
2023. aug. 10. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Persze. Mivel 42 évesen szűz vagyok. Mivel impotenciával vert meg az Isten.
2023. aug. 10. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Rólam rendszerint beszél a falu, mikor Magyarországon tartózkodom(külföldön dolgozom), de szarok rá, én magamnak élek, nem a falunak.
2023. aug. 10. 22:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem. Városban élek.
2023. aug. 10. 22:30
 5/13 anonim ***** válasza:
2-es, ne bazzmar, hogy ezt az egész falu tudja...
2023. aug. 10. 22:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Falunapon a humorista.
2023. aug. 10. 22:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha röhög rajtad a falu azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz és félév múlva utánozni fognak :D
2023. aug. 10. 22:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Rajtam is röhögtek. Aztán elköltöztem mert volt hozzá bátorságom. Most már csak azt irigylik akivé váltam. 😂
2023. aug. 10. 23:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Gondoljuk bele József Attila esetébe.

Azt tudjuk, hogy hol töltötte az utolsó időszakát a halála előtt. Azt is tudjuk, hogy ő akkor milyen mentális állapotban volt és ennek a hatására hogyan viselkedett és milyen megnyilvánuásai voltak. Teljesen eltért a mentálisan stabil, átlagembertől. Vagyis én erre következtettem, miután elolvastam József Jolánnak a József Attila élete című könyvét, amiben a gyerekkorától a haláláig bemutatja a költő életét és részletesen ír arról az időről is, amit József Attila az utolsó lakhelyén töltött.

Olvastam valahol (talán a József Jolán által írt könyvben vagy valahol a neten?) valami olyasmit, hogy a település akkori lakói úgy gondoltak József Attilára, hogy furcsa szerzet volt.

Ezzel ellentétben most József Attila emlékét tisztelik, különböző rendezvényekkel, róla elnevezett létesítményekkel, turisztikai látványoságokkal, mindezt a munkássága miatt.

Ebből kiindulva, Kérdező, szerintem nem az a lényeg, mit gondol rólad egy falu, hanem az, hogy a tehetséged vagy a szorgalmad elismerésre méltó e.

2023. aug. 11. 00:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Lehet elszenvedtem valami sérülést amire nem is emlékszem és műszerekkel sem lehet kimutatni. Amúgy tényleg olyanokat is művelek, hogy vágom magam alatt a fát. Akaratlanul is még nagyobb hülyét csinálok magamból, ha emberek között mutatkozom. Megerőltető normálisnak látszani.
2023. aug. 11. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!