Sok olyan ember van a valóságban, sok olyat ismertek, aki az egész napját a kocsmában szokta tölteni?
Figyelt kérdés
Házunkban volt egy ember, meg is halt májkárosodásban.Meg például a Drága örökösökben is így ábrázolják Zsocát, Palikát, meg Benedeket, Zeuszt.Tudom, az sorozat.2020. dec. 4. 17:58
3/10 anonim válasza:
Az ilyen sorozatok hűtlenek a valósághoz. Aki olyannyira alkesz, már fiatalon meghal.
4/10 anonim válasza:
Én. Napi 16 órát. De én vagyok a pultos.
5/10 anonim válasza:
Igen, ismertem-ismerek. Az egyiknek saját helye volt, ki is volt írva a szék fölé kis táblára, hogy X. Y. helye. Nyugdíjas volt, se kutyája se macskája, mi a francot csináljon otthon. Persze kajálni, ide-oda ahová kellett eljárt.
6/10 anonim válasza:
A kocsma es az alkoholizmus csak Vadkeleten szinonima.
Pl egy iro?
8/10 anonim válasza:
Nálunk a faluban rengeteg ilyen kocsma bútor van,nyitástó-zárásig ott vannak.
9/10 anonim válasza:
Nálunk is a faluban van 700 személy, 3 bolt, meg egy kocsma, a kocsma bezárt, és 2 boltban pedig nem tudsz úgy be menni hogy ne találkozz ugyan azokkal az emberekkel, falun ez így van főleg a félreeső faluban még inkább. Tehát kb 15 ember van akivel mindig találkozok itallal kézbe és 30 aki minden héten iszik egy jót a boltban vagy akörül, még egy nő is van aki már nem egyszer volt sáncba, ki kelett onnan szedni.
10/10 anonim válasza:
Hétfő regel kolléga kérdezi:
Ìtál?
Menyit ítál?
Mit itál?
És bebasztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!