Van ilyen/olyan helyzet,vagy szituáció, hogy egy ember nem alkalmas semmire sem egy valamire sem?
Én velem ez volt világ életemben,hogy egy nagy nulla peches senki szánalmas és szerencsétlen vagyok/voltam mindig is!!!
Teheti ezt én velem, hogy nem vagyok egészséges és ép elméjű!?
Dede ragaszkodok ragaszkodnék is az itthoni munkához munka végzéshez de társasházban lakó házban élek az apukámmal+bátyámmal és nem vidéken élek és lakok tisztelt felhasználó!!!
Egy lakásban csoda lenne egy műhelyt kialakítani ez nem egy kertes családi ház hogy erre lehetőségem lenne/volna!!!
De még csak nem is vagyok informatikus alkat
Vagyis IT szakember sem vagyok
Van-e valamilyen tanult szakmád, amiről papírod van? Ha van, az egészségkárosodásod ellenére nem tudnál a szakmádban elhelyezkedni? Ha nincs szakmád, milyen jellegű munkát tudnál végezni, amihez nem kell szakirányú végzettség? Esetleg nem gondolkodtál-e valamilyen munkaügyi központ által szervezett ingyenes szakképzésen, amiben az egészségkárosodásod nem akadály?
Én úgy hiszem, hogy ha valamilyen irányba elindulnál munka terén, az sokat lendítene az általános közérzeteden. Az önállósodás valamilyen formája pozitív irányban befolyásolná a magadról alkotott képet, kibékülnél önmagaddal, óriási sikerélmény volna, de ami a legfontosabb, hogy elindulnál az önállóság útján. Nem támaszkodhatsz örökké másokra, ezt te is jól tudod, hiszen leírtad. Az első lépés a legnehezebb, és ha már elindultál, benne vagy a "dolgok sűrűjében", pikk-pakk kilábalsz ebből a gödörből.
Nincsen szakma
De őszintén én ha rajtam múlik ön magamtól szó sem lehet róla, hogy az életem hátralévő részében emberi közösségbe töltsem el az időmet!!!
Te itt mindenki nagyon okos és értelmes tudálék de, hogy jól érezze magát az ember a hátralévő élet időben idejében abban senki sem tud segíteni!!!
Csak mindent erőltessek magamra kényszerből,muszályból!!!
van.
nem mennék tetőre dolgozni, tériszonyom van.
Ott nem lennék alkalmas semmire.
Ugyanerről szólt az egész gyermek korom is őszintén leírom önöknek!!!
Mind a bölcsőde a lakás óvoda az általános és középiskolás évek is az utóbbit esti-levelező tagozaton kellett elvégezni,elvégeznem
mert tele lett a hocipom a és a padeagógusokkal is egyaránt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!