Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha nem érzem...

Mit csináljak ha nem érzem magam jó nőnek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Paprikáskrumplit kobászal.
2023. aug. 7. 15:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, lehet hogy csak részben van igazad, mert rossz az értékitéledet. Rossz szempontok alapján értékeled magad. És persz hogy mennyire fontos "jónőnek" lenni.
2023. aug. 7. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Volt egy lány, aki egyszer elénekelte, hogyan lehetne jobb nő.
2023. aug. 7. 15:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek, akkor tegyél róla hogy jobb legyél.
2023. aug. 7. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
azok aki nem elégedettek magukkal akkor sem lesznek ha felszednek egy tonna izmot, van ilyen ismerősöm, semmi sem jó neki. ilyenkor a hozzáálláson kell változtatni és megtalálni magadban azt amitől más vagy, elfogadni magad, mert nem mindenki pláza cica és ez jól is van így (nekem csak nemrég valósult meg hogy elkezdtem szeretni magam, még az edzést is abbahagytam, ugyanis rájöttem hogy nincs hozzá motivációm mert nem kell formásabb segg hogy elhigyjem szép vagyok)
2023. aug. 13. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:

15

Hiába elfogadod magad, attól még senki sem fog szeretni sem kedvelni, mert a természeted és a külsőd nem jön össze, ha eddig is ezzel volt baj.

Sajna így kell ezzel élned.

2023. aug. 14. 14:52
 17/17 anonim ***** válasza:
16. Pont ez a lenyeg h nem masokkal kene foglalkozni, az a lenyeg hogy te jol erezd magad a borodben, kutyat nem erdekli h te mit hordasz hogy nezel ki.. ha valaki meg radall miatta az meg csak azt mutatja meg hogy nincs onbecsulese es benned keresi a hibat onmaga helyett.. ha masoknak akarsz megfelelni sosem leszel boldog, de ahogy gondoljatok
2023. aug. 14. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!