Mit csináljak, ha problémát jelent nekem másokkal beszélgetni?
Figyelt kérdés
Amikor két ember beszélget, nem tudok hozzájuk csatlakozni, vagy ha valaki elkezd velem társalogni, és bekapcsolódik egy harmadik személy, akkor elmegyek, mert feleslegesnek érzem magam.2023. aug. 4. 23:54
1/4 anonim válasza:
Akkor nem beszélgetsz. Nem tragédia.
2/4 anonim válasza:
Fejleszteni kéne magadat ezen a téren.
3/4 anonim válasza:
Ha nem megy, de kilépsz a helyzetből, és még csak nem is fejleszted magad, akkor később csak még nehezebben megy.
4/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nálam a gyerekkori szocializációs problémák miatt van ez. Kérdés, hogy mit szeretnél vele kezdeni? Ha változni szeretnél, akkor a felvázolt szitukban ne íjedj meg, ne vonulj vissza, hanem igyekezz megszólalni. Mást nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!