Mi az oka hogy egyre kevesebb fiatal akar szakmát kitanulni? pl: bádogos, asztalos, burkoló, kárpitos, stb szakmákat.
"Jó de te nem félsz egy kis fizikai munkától mint a mai fiatalok."
Na megint ki lett játszva a "félsz dolgozni" kártya.
Nem "félnek" a fizikai munkától, szimplán csak normális ember nem akar tönkremenni benne sem fizikailag sem mentálisan. Mert valljuk be a fizikai munkák jelentős része ilyen, kicsinálod magad 40-50 éves korodra és ha nem a magad főnöke vagy, akkor igazából nem fogsz meggazdagodni sem.
És hát az sem mindegy, kikkel dolgozol. Építőipar tele van kisebbségiekkel meg mindenféle félkegyelművel. Odajön a szaki dolgozni, a másik meg szétcseszi, elbarmolja a munkáját, ellopja a szerszámait, stb. Vagy eleve olyan pozícióban leszel (építésvezető, művezető, brigádvezető) ahol a sok agyatlannal kell szarból várat csinálnod. Sajnos ez utóbbi még diplomával, jó végzettséggel is simán megesik építőiparban.
Én ezt arra értettem, hogy érettségivel, és diplomával, én is fizikai munkát végzek.
Napi 8 órában pakolunk 80 kg-os zsákokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!