A cigányok miért vesznek olyan nagyon vastag arany nyakláncot?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 18:16
12/20 anonim válasza:
Nem arany sok egyáltalán. (férjem ékszerész, ő messziről kiszúrja) ez fújt arany, a Józsefvárosin rengeteg van. Az apósom lovasfogatokat gyárt és általàban a német vevőknek viszi ki Németországba, egyszer őt az autópályán akarták lehúzni román cigányok ezzel az aranyos trükkel
13/20 anonim válasza:
felvágás, meg hát a cigány manapság arany nélkül nem is igazi cigány.
14/20 anonim válasza:
Hát nekem van aranyműves kollégám... rendeltek már tőle olyan fuxot amiben több száz gramm arany volt.
Szóval nem mind trombitaréz.
Múltkor egy 80gr-osat csinált. De az nem cigány fuxnak készült. Azt félig készen még a kezembe is foghattam. A munkadíjjal együtt az is milliós tétel lesz a végen.
Meg javított cigányoknak készült "koronát". Nem ő csinálta de addig arany súlyban az volt a rekorder. Állítolag a gyereket "koronázzák" meg vele mikor megszületik. Nyilván ezt sem a szegény cigány csináltatja.
15/20 anonim válasza:
16/20 anonim válasza:
Mert ők ezzel kompenzalnak. Azert jarnak hatalmas gucci feliratos józsefvárosin vasarolt kínai cuccokba is:D
17/20 anonim válasza:
Olyan rondák azok a nyakláncok. Vastag gusztustalan. Nincs ízlésűk. Nekik való
18/20 anonim válasza:
Cigány vagyok. Ha vennék, akkor csak is azért vennék, mert értékálló. De nem viselnèm. Nem szeretem ezeket a gizda kancigànyokat
20/20 anonim válasza:
2/19 Ha azok a vastag szarok aranyak lennének akkor 15-20 kiló lenne a súlyuk.Kb mint egy vödör festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!