Ha egy kietlen utcán találsz egy vastag arany nyakláncot (utca közepén), mit teszel?
Franctudja.
Magára a láncra nincs szükségem.
A zaciban az értékének csak a töredékét kapom.
Aranyra legközelebb akkor lesz szükségem, ha a gyerekem házasodna (beolvasztva a karikagyűrűhöz). De mivel még meg sem született, ez így elég messze van:D
Elkezdeni árulni elég macerás, nem tudom lenne-e kedvem hozzá.
Szóval simán van esélye, hogy leadom a helyi örsön, hogy találtam. Minek vigyem el, ha nekem nincs rá szükségem?
Meg ha jól tudom, egy idő után kiértesítenek, hogy sneki nem jött érte, az enyém lehet. Akkor megy a fiókba, majd jó lesz beolvasztani 20 év múlva:D
Én is beadnám a rendőrségen és max egy fotót róla kiraknék a helyi fészbuk csoportba, hogy ha látja a gazdája, az őrsön átveheti.
Igazából én se tudnék úgy mit kezdeni vele, a zaci tényleg alig ad érte valamit, eladni macera főleg ha a tulaja látja meg hogy hirdetem, nekem nem kell arany cucc, nem hordok olyat.
Mivel tudom hogy a jogtalan elsajátítást a törvény 1 évig terjedő szabadságvesztéssel jutalmazza (ha 8 napnál tovább nálad marad), ezért attól függően hol találtam, leadom (ha buszon akkor a buszvezetőnek, ha állomáson, akkor az Infós pultba, ha utcán, akkor a rendőrségre).
Facebookkal nem is próbálkozom. Veszett már el rendszámtáblám, senki nem vitte be a kapitányságra, hanem feltették valami zárt Facebook csoportba, ahol kb 2 percenként új poszt érkezik.. hát így aztán a szűz maria se találta volna meg. De szerencsére az utcánkban hagytam el, és aki megtalálta, kirakta a kerítése tetejére. Ott szúrtam ki hazafelé menet. Becsengettem, visszaadta, akkor mondta, hogy "dehát kirakta az xy-adok veszekbe is". Kösz, és azt ki látja, úgy mégis? Nekem első köröm a rendőrség volt, de hát nem egyformán gondolkodunk.
Nem kell fotót kitenni róla.
Találtál egy arany nyakláncot, átveheti itt meg itt.
Tegyük fel, 8 napig még magadnál tartod, hátha jelentkezik valaki.
Jelentkezik, és azt mondja eljön érte.
Kérdezd meg, hogy nez ki a lánc. Vékony, vagy vastag láncú? Milyen szemekből áll? Van-e rajta dísz vagy rárakható fityegő b1szb@sz (nem tudom a nevét hirtelen, biléta, vágod). Ha tök jól körbeírja milyen a nyaklánc ami elvileg az övé, akkor odaadhatod neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!