Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szakítás után mit tesztek az...

Szakítás után mit tesztek az exetektől kapott ajándékokkal?

Figyelt kérdés

#szakítás #emléktárgyak
2023. aug. 1. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Instant kuka. Nem tartogatok meg senkitől semmit. Amúgy se nagyon szokásuk ezeknek a csajoknak adni, inkább csak azt várják el, hogy kapjanak. Szóval nem sok kidobnivaló van utánuk egy zacskóba bőven belefér.

Ha én veszek valami értékesebb dolgot nekik és épp itt van nálam akkor azt nem adom oda, inkább eladom a neten.

2023. aug. 2. 07:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi az. Ha valami frincfranc csecsebecse, az kuka, de pl könyvet nem dobnék ki csak azért, mert már nem vagyok együtt azzal, aki adta. Pláne ha jó könyv 😀
2023. aug. 2. 08:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A bisz-basz marhaságokat kidobom, amit használok, azt megtartom és használom tovább.
2023. aug. 2. 09:45
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Becsomagolom és elteszem, vagy lefotózom és kidobom a tárgyat.
2023. aug. 2. 12:37
 15/17 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ha kell/használható, akkor használom, ha nem, akkor eladom, tovább adom, kidobom.
2023. aug. 2. 17:23
 16/17 anonim ***** válasza:
te kaptál ajándékot? :D amúgy én azt az egy képet ami volt róla elégettem, nem nagy dolgo már nem is emlékszek rá
2023. aug. 13. 19:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Persze, kaptam. :)
2023. aug. 13. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!