Szakítás után mit tesztek az exetektől kapott ajándékokkal?
Figyelt kérdés
#szakítás #emléktárgyak
2023. aug. 1. 21:50
11/17 anonim válasza:
Instant kuka. Nem tartogatok meg senkitől semmit. Amúgy se nagyon szokásuk ezeknek a csajoknak adni, inkább csak azt várják el, hogy kapjanak. Szóval nem sok kidobnivaló van utánuk egy zacskóba bőven belefér.
Ha én veszek valami értékesebb dolgot nekik és épp itt van nálam akkor azt nem adom oda, inkább eladom a neten.
12/17 anonim válasza:
Attól függ, mi az. Ha valami frincfranc csecsebecse, az kuka, de pl könyvet nem dobnék ki csak azért, mert már nem vagyok együtt azzal, aki adta. Pláne ha jó könyv 😀
13/17 anonim válasza:
A bisz-basz marhaságokat kidobom, amit használok, azt megtartom és használom tovább.
14/17 anonim válasza:
Becsomagolom és elteszem, vagy lefotózom és kidobom a tárgyat.
15/17 Sunshinedoll válasza:
Ha kell/használható, akkor használom, ha nem, akkor eladom, tovább adom, kidobom.
16/17 anonim válasza:
te kaptál ajándékot? :D amúgy én azt az egy képet ami volt róla elégettem, nem nagy dolgo már nem is emlékszek rá
17/17 A kérdező kommentje:
Persze, kaptam. :)
2023. aug. 13. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!