Szakítás után mit tesztek az exetektől kapott ajándékokkal?
Két ajándékom van, az egyiket igazából nem tudom hol van jelenleg pontosan, mert egy rubik kocka (de megvan), a másik pedig bent van a ruhás szekrény mélyén. (Egy plüss.)
Ki nem dobtam..
Attól függ, hogy mi az.
A plüss szívecskét, macit és hasonlókat elajándékozom vagy kidobom, mert giccsek és csak addig szerettem őket, míg ŐT is szerettem.
A robotgépet vagy a nyakláncot megtartom, mert hasznosak és személytelenek.
Én sem kérem vissza az óráját, vagy a pulóverét.
Ami emlék ment egy dobozba, de évek alatt jobbra balra pakoltam mindig meg elegem lett hogy nem fèrek semmitol igy lomtalanitasnal kidobtam.
Elvégre ha szeretett volna akkor nem emlék lenne egy dobozban mint vmi urnában a hamu..
A praktikus dolgokat pl.pamutruha gyűrű hajgumik ma is hordom használom. Nem miatta hanem en ugyse nagyon tudok magamnak venni semmit es amugy is kedvenc ruha mert kenyelmes stb.
Vannak porosodó képek albumokban. Emlékeztet hogy valaha szocializalt tarsadalmi életem is volt.
Igazabol tárgyak nekem nem bírnak nagy jelentésekkel. Mert tárgyak csak :(
A kocsit megtartotta a rohadék.
Nekem maradtak a hűtőmágnesek és a szép, nem szép emlékek. Megtartom mindet 🤷🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!