Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom mi van velem egy jó...

Nem tudom mi van velem egy jó ideje, de érzem, hogy nem jó és véget érhetne. Mi ez?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam valami vidám, életkedvvel teli ember, de az elmúlt egy évben különösen a padlóra kerültem (vagy még attól is lejjebb..). Tavaly, szeptember elején lettem elküldve a munkahelyemről, mert leepítés volt és természetesen az újakkal kezdték, így hát én mentem is. Rossz érzés volt (bár kinek nem az), hiszen pályakezdő vagyok, örültem, hogy az egyetem után rögtön eltudtam helyezkedni.

Na de most kapaszkodjatok! Azóta egy rohadt napot nem dolgoztam. Próbálkoztam itt-ott, de nem jött össze semmi. Hátrány, hogy nem tökéletes az angolom, és a legtöbb munkánál már társalgási szintet kérnek, és lehet, hogy megvan nekem, viszont nem használom a hétköznapokban, így nagyon nehezen menne.

Egy bő fél éve már semminek nem látom értelmét. Nem élvezem azt sem, amiben korábban örömömet leltem. Olvasni szoktam, de már azt is úgy érzem, hogy csak múszájságból. Barátaim nincsenek, akik az egyetemen voltak azok szépen lassan lemaradoztak, mindenki éli a kis életét (természtesen mindenkinek van munkája, csak nekem nem). Párkapcsolatom nincs, bár szerintem nem is lesz, (ha az elmúlt 23 évben egyszer nem jött össze) :) na de a lényeg, hogy mostanában teljesen üresnek érzem magam. Néha csak úgy vagyok és nézek ki a fejemből és gondolkodni sem tudok. Az alvás is egyre nehezebben megy, kell vagy két óra míg elalszom.

És úgy érzem, hogy ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz.. Vannak fázisok, amikor egy-két napig jó kedvem van, akkor mindent szupernek érzek, aztán a semmiből jön megint a letargia..mégis mi ez? Depresszió?

2023. aug. 1. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
10-es: 🤮
2023. aug. 15. 12:01
 12/13 anonim válasza:
60%
A 10-esnek mi baja?
2023. aug. 15. 15:00
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem volt gyerekszobája...
2023. aug. 15. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!