Hány évesen voltál / vagy a legvonzóbb?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 23:51
4/12 anonim válasza:
35 évesen most érzem magam a legszebbnek. Bár valószínűleg azért,mert komolyabban sportolok egy ideje. Ráncaim még nincsenek, a pattanásokból,zsíros hajból végleg kinőttem 30 után. A hajam is most a legszebb,nagyon dús és erős. Úgyhogy én személy szerint fénykoromat élem.
5/12 anonim válasza:
Most, pedig drasztikus fogyásra készülök hosszútávon. Ugyanolyan dagadt vagyok, mint egész életemben(talán a pubertás óta jobbak az arányaim), csak most nem bacogat senki a súlyom miatt, szóval magabiztosan létezem.
7/12 anonim válasza:
19-20 évesen. Sportos, izmos voltam, a bőröm/hajam szép volt, energikus voltam. (Azóta férjez mentem, ikreket szültem, és küzdök a kilóimmal.)
8/12 Metionin válasza:
Mostanság. 11 éve volt egy balesetem, ami után eléggé megmentem testileg, nagyon sovány lettem, mert lement rólam minden izom. Előtte a testem nagyjából okés volt de a bőrömmel voltam elégedetlen. Most rendbe hoztam a testem is, a bőröm is, kb. 30 éves korom óta úgy nézek ki, ahogy még eddig sosem sikerült. Most 33 vagyok.
10/12 anonim válasza:
Soha, egyetlen percig sem voltam szép, már kisgyerekként is hiányzott belőlem a korra jellemző báj. 35 éves vagyok, éppen ma állapítottam meg, hogy már nem is napról napra, hanem óráról órára vagyok egyre rondább. A felmenőimet is figyelembe véve esélytelen, hogy bármikor is javuljon a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!