Tehetséggel úgy igazán nem lehet lenyűgözni a nőket?
Az a baj, hogy nekem igazából nincs másom... De hiába az is. A nőktől megkapom, hogy jaj de szépet alkottam, jaj de tehetséges vagyok... De ettől még nem leszek érdekes.
Nagyon magányos vagyok. Az alkotás az, ami még úgyahogy örömet tud szerezni, de sokszor úgy érzem, teljesen hiábavaló minden, mert a magány okozta űrt úgysem tudom betölteni...
10
Én mindent megtennék érte! De nem kellek neki.
Kolléganőktől meg naphosszat hallagatom, hogy a párjuk hogy leszarja őket... De nagyon szeretik őket.
A tehetség arra jó, hogy az abban dolgozó embereknek a figyelmét felkeltsd vele és elérd, hogy segítsen téged a művészi karrieredben.
A szerelmi és a baráti kapcsolatokban pedig sokat számít az, hogy a viselkedésed olyan legyen, hogy más szívesen legyen veled. A tehetségednek a velejárói (milyen kiállításod lesz, mit készülsz alkotni, stb) jó beszélgetési témák, de én azt veszem észre, hogy olyan ismerőseimnek van rengeteg haverja és jól működő párkapcsolata, akik alapjáraton introvertáltak, de ha nyitnak felé, ő pozitívat sugároz ki magából, azokból amiket mond, érződik, hogy bölcs, de nem képzeli többnek magát a többieknél és nem is képzeli magát kevesebbnek. Ő ritkán keresi a többieket, általában őt keresik és mindig feltöltődnek mellette az emberek.
Tehát valami ilyesmire törekedj.
Mármint a nők nagyon szeretik a lusta, őket leszaró palikat.
Engem meg egy nő azért dobott el magától, merthogy el kezdtem ragaszkodni hozzá.
Szóval már kételkedek benne, hogy a nőknek valóban törődésre van szükségük...
És ha a tehetségeddel villognak? Az nem zavar, mert az elvileg van, pénzed meg nincs?
A párkapcsolat arról szól, hogy kívül-belül vonzó legyél valakinek. A tehetségedért más adja az elismerést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!