Tehetséggel úgy igazán nem lehet lenyűgözni a nőket?
Az a baj, hogy nekem igazából nincs másom... De hiába az is. A nőktől megkapom, hogy jaj de szépet alkottam, jaj de tehetséges vagyok... De ettől még nem leszek érdekes.
Nagyon magányos vagyok. Az alkotás az, ami még úgyahogy örömet tud szerezni, de sokszor úgy érzem, teljesen hiábavaló minden, mert a magány okozta űrt úgysem tudom betölteni...
Nekem pl tetszett amikor egyik exem nekem gitaroz meg amit enekelek egybol.lejátsza mellém, meg hogy igy bandázunk is és még apával is gitározott. Amugy hires dj is lett de kisgyeerekkora ota nyomul a zenében.
Az elhivatottság hogy egyedi valaki es kitart vmi mellett az nekem vonzo.
Masik pasim meg autoversenyzo volt pl.
Meg sorolhatnám a tóbbit is mikor mikben sikeresek.
Viszont amikor egy srac nekem arrol beszelt elso randin orákat hogy épületeket fotoz meg talán rajzol es ilyen csopikban van es kb rolam semmit nem is kerdezett es elso randi.., hát én nem akartam többet úgy látni sem..
3
Tisztában vagyok vele, hogy a sikerrel (pénzzel, hírnévvel) már igen is le lehet nyűgözni a nőket. El tudom tartani magam, de nem vagyok tele pénzzel.
Sok nagy művész volt sikertelen életében.
Nekem nem is kéne olyan, akinek csak a pénzem kéne, meg hogy lehessen velem villogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!