Szerintetek is túlzásba vitte a fiatal fiú az energiaital fogyasztást hogy komába került miatta ?
"nem iszok meg egy nap alatt 24 "
Amít én olvastam ott csak napi 3 dobozról volt szó, és hetente vett egy 24-es csomagot. Amugy meg egy szokásos bulvár hír, amiből lehet hogy egyetlen szó sem igaz.
Fogalmam sincs hogy mi van ezzel a gyerekkel, lehet ettől volt, lehet nem.
Azt viszont full elhiszem hogy egy idő után a szerveidet szétbssza az a lötty, még akkor is ha naponta/minden másnap csak 1 dobozzal iszol, és nem pedig x literrel. Szép lassan annyi lesz a vesédnek meg a szívednek, ez meg nem egy nap alatt történik, szóval nem veszed észre azonnal.
Messze nem vagyok az a tipikus egészségbzi, de még én is azt mondom hogy mégis minek pont a tutifrutis hellért kockáztatni egy rakás egészségügyi problémát..?
17. Ok. Egyébként nem, nem vagyok túlsúlyos, egészséges súlytartományban vagyok.
Tény, hogy voltam kövér, de az abszolut nem az energiaital miatt volt. Anno amint bejöttek a cukormentesek, azokat választottam. Elenyésző a kcal tartalma.
A rossz étkezési szokások,és extrém édességfüggőségem miatt voltam elhízva sokáig, és a mozgáshiány miatt. Mára már jó ideje egyik sem áll fent, amiben nagyon sok munkám van.
Továbbra is szeretem az energiaitalt és fogyasztom is minden nap. Nincs súlyfeleslegem, se magas vérnyomásom. Ami egészségügyi problémám volt, azt az elhízás okozta, és mind meg is szűnt amióta lefogytam.
Ez nem egy fórum. És senkit se érdekel, hogy 15 éve hogy használták az internetet.
Értettem, főnök!
Legközelebb nagyon vigyázok majd.
🍆👅💦🤤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!