Az idősebbek miért nem tudják elfogadni hogy minden változik?
Panaszkodnak hogy amikor még ők voltak fiatalok minden más volt...
De minden változik... Visszamentem a környékre ahol gyerekként éltem. Sok házat lebontották,újjakat építettek.A helyi kisboltban már nem lehet venni kiscsokit amit gyerekként gyakran vettem 20Ft-ért... A helyi általános iskola neve is megváltozott. Hasonlóan így,semmi nem állandó...
Az, hogy valaki idős, nem jelenti azt, hogy hülye is. Vannak rugalmatlan emberek, de ők már fiatalon is azok voltak. Anyai nagymamám modernebb gondolkodású volt, mint a lányai. Idős korban kicsit lelassulunk, mert már nincs miért rohanni, de tanulni, fejlődni halálunkig lehet, és kell is.
N
54F vagyok,de nem kívánom vissza a fiatal koromat.Én jól érzem magam most is.Vannak ezek a retró,meg "emlékszel?" stb. oldalak.A fenét volt jó,max az ember azért szereti,mert kötetlen volt és fiatal.
De amúgy (saját vélemény!)minden sz@r volt.A gazdaságpolitika,a kgst,a szovjet megszállás,az autók,a boltok kínálata,minden az ég világon egy f.stenger volt nyugathoz képest.
Most minden van,tök jó dolgok,fejlett technika,nem az a nyomortenger,amit a kádárrendszer nyújtott.Anno kitermelődött egy proli alkoholista nép,és ez Mo.-on még a napjainkban is érezhető.
úgyhogy én igen elfogadom,hogy minden változik,és ez tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!