Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek adnátok oda a könyveket?

Kinek adnátok oda a könyveket?

Figyelt kérdés

2 hónapja feltettem egy lexikon sorozatot ingyen elvihetőnek egy adok-veszek oldalra.

Jelentkezett rá egy hölgy, kért kettő hetet mire meg tudja oldani, hogy elvigye. (cirka minimum 30 kilós a dolog, úgyhogy nem vállaltam postázást)

3 hét múlva megkérdeztem, hogy még szeretné e? Írta, hogy igen csak intézi a fuvart. Majd megint csend, 1 hét múlva megint valami hasonló üzenetváltás, majd ismét nagy csend, utána írt, hogy aktuális e még? Írtam, hogy igen. Írta, hogy szuper, nagyon köszöni, de semmi egyebet nem írt. Másnap megkérdeztem, hogy mikor szándékszik elvinni? Visszakérdezett, hogy mikorra kéne? Megírtam, majd nyomott egy like jelet és semmi egyéb. Ezt így 2 hónapig.

Meguntam, feltettem ismét, holnap jönnek érte, erre ma jelentkezett, hogy ő is jön holnap érte.

Hogy korrekt a dolog, ha kinek adom oda?

2023. júl. 27. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a másik ember nem viszi el, akkor jöhet erte
2023. júl. 27. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Annak, akivel nemrég beszélted meg. Ennek a nőnek írd meg, hogy sajnos már nem aktuális, mert közben mással megegyeztél.

Ha pampog, tiltsd le vagy mittudomén.

Egyébként, ha netán lemondanád az új vevőjelöltet, biztosra veszem, hogy ez a nő sem vinné el és két szék között a pad alá esnél.

Egy lexikon sorozatot egy kisautó hátsó ülésén is el lehet vinni. Aki két hónap alatt sem intéz el egy autót magának (ha már sajátja nincs), az ne akarjon lexikon-sorozatot elvinni.

2023. júl. 27. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Annak add oda, akivel nemrég beszéltél, hiszen neki valamiért nem kellett két hónap ahhoz, hogy el tudja intézni a szállítást. Aki két hónapig nem tudja elvinni, az csak az idődet pocsékolja.

Írd meg a nőnek, hogy már nem aktuális, aztán többet ne foglalkozz vele. Ha ír valamit, nyomj rá egy like jelet, de nem érdemes magyarázkodnod, hiszen nincs miért.

2023. júl. 27. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A másodiknak add oda.
2023. júl. 27. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a not mar a tobbedik kerdes utan valaszra se meltatnam.
2023. júl. 27. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!