Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Középkorú embereknél már az...

Középkorú embereknél már az is teljesítménynek számít, ha valaki nem elhízott?

Figyelt kérdés

Statisztikák alapján is az emberek kétharmada túlsúlyos vagy elhízott, a fiatalok közt még valamelyest alacsonyabb ez az arány, de a középkorú embereknél magas. Vannak ilyen megnevezések is, hogy "apatest", "meg vagyok emberesedve", nőknél ugyanígy. Viszont nem gondolják sokan, hogy ez nem jó és tenni kellene ellene?

Tudom most mindjárt írják, hogy betegség miatt kövérek vagy nincs idejük mozogni, de azért legyünk őszinték, hogy a többség le tudna fogyni, ha akarna, csak lusták hozzá. Könnyebb olyan elméleteket gyártani, hogy felszínesség ezzel foglalkozni és bizonyos kor felett már ez nem számít, nem ez alapján ítéljük meg egymást. De igenis számít, az egészséges életmód és a sport kell, én nagyon felnézek azokra, akik adnak erre és nem csak ledöglenek egy sörrel a fotelbe munka után.

2023. júl. 27. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Én nem a 7-es vagyok, de reagálok. Nincs kívánság műsor, a genetikád dönti el, hogy hova hízol jobban.

30 fölött vagy megtanul az ember mértékkel enni, vagy hozzá fog többet mozogni, 3. változat, az, hogy nem csinál semmit, nem változtat semmin és elhízik.

Ahogy idősödik az ember, az anyagcsere egyre jobban lelassul. Már nem szabad ugyanazt az életvitelt folytatni 30 fölött, mint előtte.

2023. júl. 27. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
A magyarok tekintetében igen.
2023. júl. 27. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki formában tartsa magát, az kontrollt, fegyelmet, figyelmet igényel. Ez sincs ingyen, meg kell dolgozni érte... kinek könnyebb, kinek nehezebb.

Szóval azt mondanám, hogy inkább számít teljesítménynek, mint sem.

2023. júl. 27. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:
33%
Én még fiatal vagyok de duci de nem zavar és néha jó
2023. aug. 9. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Már csak azért is, mert a magyarok nagyon jellemző a mellébeszélés, a kifogásgyártás, lustaság.

30 felettieknél borzasztóan ritka a sportos szálkás kinézet. Pláne egy idősebbnél.

Ha sportos embert látok, annyit mindenképp tudok róla, hogy van kitartása és némi ismerete az témában - ellentétben az átlag magyarral.

2023. nov. 9. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!