Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 2 éve nem dolgozok, 25 éves...

2 éve nem dolgozok, 25 éves férfi vagyok. Mit tegyek, hogy legyen akaraterőm merni dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha kell, osszatok ki, vezessétek le a dühötöket. Ha féltek, hogy jelentik, akkor privátban. Szánalmas dolgot műveltem és művelek jelenleg, ezt érdemlem.

2023. júl. 25. 00:19
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Első oldalon lévő hozzászólásokra válaszolok:

#3 - Nem lenne rossz, szívesen mennék, de sajnos minden kapcsolatom elhalt. Bár nem is volt sok.

#6 - Elsősorban lelkileg sem vagyok rendben, rendkívül szorongós és félős ember vagyok. Másodsorban nem szeretem az olyan helyeket, ahol idióták vannak, és hallgatnom kell a hülyeségüket. Én sem vagyok a legértelmesebb, de ahol eddig voltam, ott napi szinten kellett hallgatnom az oltásellenességet, ufókat és ilyeneket, amivel nem lenne probléma, de sírhatnékom volt már. Harmadsorban félek, hogy milyen lesz a munkahely. Negyedsorban jó lenne, ha hívnának valami értelmes helyről, és nem olyanról, ahol azt mondják, hogy az első 3 hónapban nem lennék bejelentve, stb. Gyárba tudnék még menni, de az nem nekem való különféle eü okok miatt, ami nem súlyos, de nem tudnék állni egész nap egy szalag mellett.

A többiek hozzászólására nem tudtam mit írni, de mindenkinek köszönöm!

2023. júl. 25. 13:38
 32/44 A kérdező kommentje:

Másosik oldalon lévő hozzászólásokra válaszolok:

#14 - Szerinted kiírhatom délután ezt a kérdést újra, hogy lássák a dolgozó emberek is? Egyébként én megértek mindenkit, hisz valóban rossz olyan helyen dolgozni, amit utálsz, kevés fizetést kapsz, csicskáztatnak és ilyenek. Egyetemre szeretnék menni idővel, hogy legalább azt csináljam amit szeretek kicsit több pénzért, és a csicskáztatás és semmibe nézés már nem érdekel.

Sajnos csak 4 hónapot dolgozhattam olyan munkahelyen, amit imádtam csinálni, és mindennap örömmel jártam be, hiába kezeltek kutyaként, 3 ember munkáját kellett csinálnom, túlóráznom kellett, stb. Ez egy irodai munka volt.

2023. júl. 25. 13:44
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok: Nem írhatod ki megint, törölni fogják.
2023. júl. 25. 13:47
 34/44 A kérdező kommentje:

Harmadik oldalon lévő hozzászólásokra válaszolok:

#21 - Honnan tudom, hogy jó a CV-m?

#23 - Hol találok pályaválasztási tanácsadót? Igen, lennének olyan dolgok, amit ha kell, éhbérért is örömmel végeznék, csak sajnos Békés megyében nincsenek ilyenek, ha szökőévente van, nem vesznek fel.

#25 - Ez is igaz. Ezzel is próbálom magam motiválni, ezért rettentő keveset eszek, van amikor 4 napig semmit.

#30 - Eddig sem kértem semmit. A régi ruháimat használom, feltöltőkártyás vagyok, ami régóta megvan, a telefont régen magamnak vettem meg, stb. Csak eszek, iszok, fürdők, meg gépezek, amit fizetnek nekem.

2023. júl. 25. 13:49
 35/44 A kérdező kommentje:

[link]

Ez mennyire megbízható oldal?

2023. júl. 25. 13:56
 36/44 A kérdező kommentje:

[link]

Ez megbizhato?

2023. júl. 25. 14:22
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
#14 Én pl. szabadságon vagyok, úgy írtam ide hajnalban.
2023. júl. 25. 15:09
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert kívánok neked ezektől függetlenül!

Találj valami testhezálló munkát, amit szeretsz csinálni!

Ez a legfontosabb!

2023. júl. 26. 05:11
 39/44 anonim ***** válasza:
Én is 25 vagyok, diákmunkán kívül sose dolgoztam még, nem mintha sok időm lenne. De ha nagyon akarnám talán mégis, légyszi velem is ordibáljon már valaki privátban, mert nekem sincs amúgy semmi motivációm. Már a harmadik diplomám csinálom, sőt, egyszerre két szakot is, pedig egyik se nívós. Komolyan, kössetek annyira belém, hogy dolgozni akarjak.
2023. júl. 26. 14:49
 40/44 anonim ***** válasza:
Amúgy én is békés megyei vagyok most nézem, itt eleve nincs is munka azt is számoljuk azért bele, szóval a lustaságunkra még rátesz ez is.
2023. júl. 26. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!