2 éve nem dolgozok, 25 éves férfi vagyok. Mit tegyek, hogy legyen akaraterőm merni dolgozni?
Én sem dolgozom, és nem is áll szándékomban, míg dolgoztam mit értem el? SEMMIT!!!
Megcsalt a barátnőm, tönkrementem fizikailag, szellemileg, lelkileg, nem figyeltem magamra, csak a munka, munka, munka...hogy eltartsam magam és a barátnőmet, a fogaim kiestek, utolért az androgén alopécia, kopaszodom, konkrétan kezdek kopasz lenni....teljesen szétmentem a munka miatt.
Most kb 8 hónapja nem dolgozom, és ez így most nagyon jó, de veled ellentétben én hülye lennék újra elmenni dolgozni.
#10 Azért dolgozol, hogy 65-70 éves korodra legyen nyugdíjad! 🤣🤣🤣🤣
Azt meg protkóra meg gyógyszerekre költöd, mert az életed nagy része (talán az egészséged is) elment. Hasznos tagja voltál a társadalomnak, amit lehetett kiszipolyoztak belőled. Három nappal a halálod után senki se fog emlékezni rád!
Nem mindegy hogy "wage slave" vagy "antiwork"?
Mindkettő egy balfasz, nem esett le?
Az egyiknek a munkából van elege, a másiknak a munkanélküliségből.
Ezért kell egy nagy BOOM, armageddon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!