Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 2 éve nem dolgozok, 25 éves...

2 éve nem dolgozok, 25 éves férfi vagyok. Mit tegyek, hogy legyen akaraterőm merni dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha kell, osszatok ki, vezessétek le a dühötöket. Ha féltek, hogy jelentik, akkor privátban. Szánalmas dolgot műveltem és művelek jelenleg, ezt érdemlem.

2023. júl. 25. 00:19
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
45%

Én sem dolgozom, és nem is áll szándékomban, míg dolgoztam mit értem el? SEMMIT!!!

Megcsalt a barátnőm, tönkrementem fizikailag, szellemileg, lelkileg, nem figyeltem magamra, csak a munka, munka, munka...hogy eltartsam magam és a barátnőmet, a fogaim kiestek, utolért az androgén alopécia, kopaszodom, konkrétan kezdek kopasz lenni....teljesen szétmentem a munka miatt.

Most kb 8 hónapja nem dolgozom, és ez így most nagyon jó, de veled ellentétben én hülye lennék újra elmenni dolgozni.

2023. júl. 25. 01:35
 12/44 anonim ***** válasza:
53%
2 évet húztam le egy olyan kemény helyen, amit 10 évnek éreztem, pszichésen nagyon megterhelő volt. Normális ember nem nagyon menne ilyen helyre, a szép az egészben hogy fizetni se nagyon akartak. Belegondoltam, ha ez ténylegesen 20 éven keresztül ment volna, azt hogyan viselném. Úgy kiégtem mint a szar, félévig hányingerem volt utána. Belegondolok, ha ennyi az élet, akkor talán meg se kellett volna születni. Ideraknak, odaraknak, nem lehetek a magam ura, évekig csicskázni valakinek és nem haladok. Hány ilyen történet van?
2023. júl. 25. 01:37
 13/44 anonim ***** válasza:
79%

#10 Azért dolgozol, hogy 65-70 éves korodra legyen nyugdíjad! 🤣🤣🤣🤣

Azt meg protkóra meg gyógyszerekre költöd, mert az életed nagy része (talán az egészséged is) elment. Hasznos tagja voltál a társadalomnak, amit lehetett kiszipolyoztak belőled. Három nappal a halálod után senki se fog emlékezni rád!

2023. júl. 25. 01:41
 14/44 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy ezt a kérdést a lehető legjobbkor raktad ki. Kedd hajnal fél 2-kor a legtöbb "wage slave" alszik, mert pár óra és kelés mert meló. A sok antiwork incel meg ilyenkor még fent van, hisz alhatnak délutánig anyuka pincéjében. És így most a sok mentálisan károsodott életképtelen munkakerülő here (velem az élen sajnos) egymást hergeljük, hogy csúnya gonosz élet, és hogy mi vagyunk itt a jók, mikor sajnos nagyon nincs így mert úgy elfogunk hullani mint a legyek....
2023. júl. 25. 01:41
 15/44 anonim ***** válasza:
63%
Jól mondod, csúnya gonosz élet, mert így elbántak a becsületes, jó indulatú, egy jobb élet reményében neki induló emberkékkel. Valamikor a rendszert és a társadalmat is lehet ám hibáztatni, az se makulátlan, de gondolom tapasztalod.
2023. júl. 25. 01:46
 16/44 anonim ***** válasza:
34%
Tapasztalom, én lennék a legboldogabb ember ha lenne feltétel nélküli alapjövedelem. De ettől még messze vagyunk és addig csak kizsigereléssel tartható fent ez a világ.
2023. júl. 25. 01:49
 17/44 anonim ***** válasza:
67%
Hogy szokták mondani? Emberek véréből, verejtékéből.
2023. júl. 25. 01:53
 18/44 anonim ***** válasza:
61%

Nem mindegy hogy "wage slave" vagy "antiwork"?

Mindkettő egy balfasz, nem esett le?

2023. júl. 25. 01:54
 19/44 anonim ***** válasza:
38%

Az egyiknek a munkából van elege, a másiknak a munkanélküliségből.

Ezért kell egy nagy BOOM, armageddon!

2023. júl. 25. 01:56
 20/44 anonim ***** válasza:
50%
Hallottál már az amerikai álomról? Ez most az új ideál. Ne dolgozz semmit és legyen elég pénzed. Teljes mértékben hivatás ellenes.
2023. júl. 25. 02:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!