Ezek az emberek miért nem fejlődnek?
Kb 1 éve járok terembe és nem értek egy bizonyos típust:
Ezek jellemzően nagyon elhízott emberek, vastag zsíros nyakkal, izmot nem látni rajtuk, láthatóan jómódú, drága ruhákban vannak, legújabb iPhone, stb. és nagy eséllyel egész karos tetoválás.
Néha húzogatják, meg tologatják a gépeket, de leginkább a hasonszőrű haverjaikkal dumálnak, röhörésznek, meg telefonálnak, mindeközben persze foglalják a gépeket.
Ma reggel például az volt a téma, hogy milyen f..sza birkapörköltet főzött bográcsban hétvégén az egyik.
Mikor én megyek már ott vannak, de mikor eljövök még ott vannak.
na az ilyen magadfajta gyökerek miatt nem mernek lemenni a kezdők a terembe mondván hogy kinézik őket.
mi a túrót érdekel téged hogy más mennyit fejlődik meg hogy miről beszélget?
törődj a saját edzéseddel, rakj fel egy fülest és a birkapöris sztorikat se kell hallgatnod te szegény ember
a gépeket meg mivel kifizették a bérletet, ugyanannyi joguk van foglalni mint neked.
de ha ennyire zavar oda kell menni hozzájuk és elmondani a problémáidat de ahhoz már nincs tököd
Te vagy az oka, hogy nem szívesen járok terembe, pedig szeretnék erősebb lenni.
Szeretném elhinni, hogy mindenki úgy gondolkozik rólam, ahogy én róluk (=leszarom, csak engem ne zavarjon), de időnként emlékeztettek arra, hogy igenis ítélkezni fognak felettem, ha elmegyek edzeni.
Egyébként mit gondolsz, miért nem fejlődnek, mikor azt magyarázzák, hogy hogy főztek és za bálták fel a birkapörköltet? Nyilván ezért zsírosak, nem lehet túledzeni egy szar étrendet, de ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!