Van olyan, aki irigy magára?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 09:32
2/11 anonim válasza:
Én irigy lennék magamra, ha bárki más lennék.
De tényleg, ezt hogy kell érteni?
4/11 anonim válasza:
Nem tudom mire legyek irigy. Szerintem büszkének kell lenni, nem irigynek
5/11 anonim válasza:
Ha valaki skizofrén akkor talán, egyebként eleg lehetetlennek hangzik.
7/11 anonim válasza:
Neha igen. Hiaba keresek egy rakat penzt, aztlatom hogy kevesbe szorom mint akik feleannyit keresnek. Lehet azert mert regen csorosag volt illetve rossz erzes is lenne elszorni mondjuk anyam havi fizujaval megegyezo penzt szorakozasbol. Inkabb tamogatom valamennyivel meg pakolom felre a penzt. Meg valahogy sose erdekelt h 50er vegyek cipot meg 500er telot. Jo nekem 25er meg 100er. Inkabb veszek a kulonbdozet felebol anyamnak is, a masik fele meg megy felre
8/11 A kérdező kommentje:
Sebestyén Balázs?
2023. júl. 24. 11:10
9/11 anonim válasza:
"Ha valaki skizofrén akkor talán, egyebként eleg lehetetlennek hangzik." A skizofréneknek nincs több személyisége.
Kérdező, biztos van. Reméljük kezelés alatt áll.
10/11 A kérdező kommentje:
Éljük meg a rem fázist?
2023. júl. 24. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!