Miért nem szeretik a magyarok az országukat?
Nem az országot utálom (az nagyon is szép hely lehetne), hanem annak lakóinak egy részét, nevezetesen:
-a bűnöző, tolvaj maffia kormánypolitikusokat
-az élősködő, bűnöző, lepusztult kisebbséget akik leuralnak és tönkretesznek mindent
-a rengeteg begyöpösödött, rosszindulatú hülyét.
Azért, mert az ország lakóinak nagy része karba tette kézzel nézi, hogy a mostani kormány szétlopja az országot, és nem csinál semmit, sőt talán meg is felel neki.
Nehéz egy ilyen országot szeretni, egy ilyen társadalmat. Gyakorlatilag nagyítóval kell keresni az értelmes embereket, aki nem másokra mutogatnak, hogy "vannak országok, ahol még rosszabb, " a másik oldal sem lenne jobb".
Most pl Szoboszlait a legtöbb fórumon fikázzák. Hogy miért, azt ne kérdezd. Egyszerűen a magyar emberek többsége egy nagyra nőtt frusztrált gyerek.
Aztán az oktatási évtizedekkel van lemaradva, az eü katasztrófa
Kicsiben és nagyban is az elavult gondolkodás, tanult tehetetlenség.
Nem hiszik el, hogy lehet máshogy, lehet jobban, lehet javítani a dolgokon.
Míg Nyugat-Európában egyre sportosabbak az emberek, egyre többen mennek bicajjal munkába, hosszú metróvonalak, hévvonalak vannak, átmenő vasúti pályaudvarok, egyre jobban kiszorítják az autókat, korszerű az oktatási rendszer, korszerűek az ételek, könnyebb tartani a diétákat, egyre elfogadóbbak (nem az LMBTQ reklámozására gondolok, habár én az érzékenyítéssel egyetértek), kevésbé néznek ki, ha bármiben eltérsz.
Ezen felül a mostani kormány leépíti a demokráciát, gyűlöletet szít, leépíti az oktatást, az egészségügyet és a közlekedést.
A szülés erőszakolása se tetszik, szerintem az szüljön, aki szívből akar és FOGADJUK EL azt, aki sohasem akar.
Én nemsokára meg fogom kezdeni a külföldi állásokra való pályázást. A nyelvtanulást (jelenleg angol és német) már megkezdtem korábban, illetve belehúztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!