Baj ha buta vagyok?
Buta vagyok, a suliban szinte semmit sem értek l, nagyon rosszak a jegyeim, nem szeretek és nem is nagyon tudok olvasni, a kultúra meg ilyenek nem érdekelnek, suli után valami szakmát tanulnek
Szerintetek ez baj?
Buta vagyok, a suliban szinte semmit sem értek l, nagyon rosszak a jegyeim- ez nem feltétlen áll egyenes arányban az intelligenciád szintjével, lehet rosszak a tanáraid, nálam is ez a helyzet.
nem szeretek és nem is nagyon tudok olvasni- ahogy más is írta, ha nem tudsz olvasni, az nem normális. Vagy nem tanultad meg rendesen, vagy diszlexia vagy hasonló áll a háttérben
a kultúra meg ilyenek nem érdekelnek, suli után valami szakmát tanulnek-azért egy minimális tudást nem árt összekaparni, de az biztos, hogy az iskolában vett részletességgel nem szükséges tudni a dolgokat. A szakmával nincs baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!