Hogy képzeled el az életed 5 év múlva?
A "meg akarok halni" kommenteket mellőzzük már.
Pozitív, normális válaszokat várok és tényleg kíváncsi vagyok ki hogy gondolkodik.
Ugyanezen a munkahelyen szeretnék dolgozni, csak egy kicsit más pozícióban. Remélem, összejön.
Ezen kívül lesz egy 18 és egy 16 éves gyerekem. Durva ebbe belegondolni. Most kamaszodnak, nem egyszerű velük, remélem, addigra a nehezén túl leszünk, legalább a nagyobbikkal.
Nagy változásokat amúgy nem tervezek, maradhat minden így, ahogy van.
27 éves leszek, addigra már 3-4 éve teljes állásban dolgozok, van mesterdiplomám neves külföldi egyetemről, hazajöttünk a párommal, aki addigra már vőlegényem. Tervezzük az esküvőt, lakásvásárlást és az első babát (nem tudom pontosan ezek közül melyiknél fogunk akkorra tartani, de mindhármat erre az időszakra szeretném, azaz 25-30 éves korom közé)
Stabil munkahelyem van, ahol már előrébb is léptem medior/senior szintre, ahonnan simán mehetek gyesre és várnak vissza pár év múlva kevés óraszámban homeofficeban.
/reálisnak látom ezeket/
22 vagyok, és többféle kimenetelen rugózom.
Ha minden jól megy, jövő ilyenkor már meglesz az alapszakos diplomám, viszont még nem tudom, onnan hova tovább. Gondolkodtam a mesteren, ami nemcsak itthon jönne szóba, illetve azon is, hogy a 2. félévi gyakorlati helyemen "ragadok" kicsit (tovább), amennyiben terv szerint mennek a dolgok.
De egy biztos, annak egyre kisebb esélyt saccolok, hogy 5 év múlva is ebben az országban élek.
Párkapcsolatom nincsen, barátok sem igazán, szóval abban azért reménykedem, hogy a szociális életem is sikerül felpörgetni valahogy, jó kifejlettel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!