Mást nem idegesít hogy a kisgyerekeket a párakapukban játszatják a szülők? Sokszor nem tudok átsétálni mert ott áll alatta egy rakás gyerek. Pedig nekem is jól esne ebben a nagy melegben.
A 3-assal értek egyet. A jelenséget sokszor tapasztaltam (gyerekek játszanak ott huzamosabb ideig), de soha nem volt olyan, hogy én ne tudtam volna átmenni, ha akartam. Sőt, felnőttként néha még én is odaállok pár percre, tőlem is elfér más. A szökőkutas esetet ne keverjük ide, kulturálatlan, veszélyes, és tök más téma.
Le lehet pontozni, de csomó kérdés sugallja mostanában azt, hogy kb. már a bolygóról is ki kéne tiltani a gyerekeket, legyen minden gyerekmentes, mert a gyerekek csak hisztizni tudnak, zavaróak stb.
9-es, ezt dackorszaknak hívják, amin kivétel nélkül minden gyerek keresztül megy. Nem nevelés kérdése az esetek 90%-ban. De gondolom nincs gyereked, honnan is tudhatnád..?
Biztos a te anyukád se vitt téged sehova, nehogy véletlenül az ordításoddal bárki vadidegent megzavarjon.
Anyámék vittek engem sok helyre, és SOHA nem tűrték el hogy az legyen a szórakozás hogy másoknak bszkodok neki dolgokat, rugdosódok, köpködök, artikulálatlanul visítozok stb. :) Emlékszem, még gyerekként is hülyének néztem az ilyen hisztiző agresszív kölyköket.
Lehet nyomkodni a pirosat, attól még nem lesz normális hogy anyuci vígan nyomkodja az instát míg a gyereke mellette a tüdejét kiköpve vonyít miközben ütlegel másokat pl. ;)
13 vagyok
Ja, meg azt is szabályozták a szüleim hogy HOL játszhatok, tehát pl a strandon gyerekként evidens volt hogy a gyerekmedencében pancsolhatok, nem a nagy úszómedencében. Munkahelyre nem vittek be, mert az nem ovi. Stb.
9-es, te az elején csak vörös fejjel ordító gyerekekről írtál, nem pedig verekedésről,köpködésről stb., mert ezek más kategóriák. Ezek nevelési problémák amiket később írtál..
Na de nem vitatkozom, mindenkinek más a tűréshatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!