Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha telefonon felhívnak a...

Ha telefonon felhívnak a telefonosok miért nem értik meg amit mondok?

Figyelt kérdés
Felhívnak mondják vegyek új telefont vagy legyek előfizető Dominó helyett és mondom köszönöm szépen nem érdekel most ha aktuális lesz úgyis jelentkezek. És nem értik meg és elkezd az operátor erőszakosan győzködni, zaklatni miért nem érdekel de ez nagyon kedvező így stb és fel is húznak mert úgy gondolom felnőtt vagyok képes vagyok önállóan eldönteni mit akarok. És akkor ha pár hét múlva újra hivnak ugyanezzel. Miért ilyen udvariatlanok és erőszakosak ezek az emberek miért nem érik ha nem érdekel meg a nem az nem?
2023. júl. 20. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Így van,kell nekik a pénz.Gondolják,hogy jópofizással majd rá tudnak beszélni.Ha nem fogják fel,hogy nem érdekel,szó nélkül kinyomod,és szám tiltása.
2023. júl. 21. 16:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdekes módon engem nem zaklat senki.

Évek következetes stratégiája van e mögött, de elértem, hogy egyszerűen nem keres senki, akit nem ismerek.

Ismeretlen szám esélytelen nálam, - akkor is, ha kijelzi a készülék a hívót.

Legutóbb egy 70-es számról hívtak - kb. három hete, - amit a hívásjelző jelzett nekem sms-ben. Ha valakinek fontos, hogy felvegyem, írnia kell sms-t, tudatnia kell velem, hogy kicsoda és miért keres! Ha ez nem megy, így járt! Még ez sem garancia arra, hogy fogunk kommunikálni bármiről is, - majd én eldöntöm az sms tartalma alapján, hogy sor fog-e erre kerülni!

A stratégiám működik, - a lőtéri kutya nem zaklat.

2023. júl. 22. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!