Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha telefonon felhívnak a...

Ha telefonon felhívnak a telefonosok miért nem értik meg amit mondok?

Figyelt kérdés
Felhívnak mondják vegyek új telefont vagy legyek előfizető Dominó helyett és mondom köszönöm szépen nem érdekel most ha aktuális lesz úgyis jelentkezek. És nem értik meg és elkezd az operátor erőszakosan győzködni, zaklatni miért nem érdekel de ez nagyon kedvező így stb és fel is húznak mert úgy gondolom felnőtt vagyok képes vagyok önállóan eldönteni mit akarok. És akkor ha pár hét múlva újra hivnak ugyanezzel. Miért ilyen udvariatlanok és erőszakosak ezek az emberek miért nem érik ha nem érdekel meg a nem az nem?
2023. júl. 20. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán minek veszed fel a telefont? Az ilyeneket rögtön ki kell nyomni.
2023. júl. 20. 18:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Az okát szeretném főleg megérteni ennek a viselkedésnek miért nem értik meg nem érdekel. Vagy azt tényleg úgy gondolják ha nem hadják békén az embert meg leállnak győzködni akkor bele fog menni?
2023. júl. 20. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Az oka ennek nagyon egyszerű:

A pénz. Az órabéren kívül, minden beetetett ügyfélért is százalékot kapnak, és így foggal-körömmel, az utolsókig mondják a magukét.

2023. júl. 20. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Ilyeneket ki kell nyomni, igen sok időd lehet ha felveszed, veszekszel velük és még ide ki is írod
2023. júl. 20. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb felhívnak, akkor kérdezd meg, hogy milyen módon tudod tiltani a marketing jellegű megkeresést.

Általában nem elég, ha csak közlöd az ügyintézővel.

2023. júl. 20. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Mivel normálisan válaszolsz, ezért látnak rá esélyt, hogy meggyőzhetnek.

Ne engedd befejezni a mondandójukat.

Pl buccera vagyok x biztosítótól, y-t keresem.

"akkor keresd tovább"

"akkor b meg anyádat"

Stb átkozd ki a belüket, vagy csak nyomd ki és tiltsd le a számot. Ha átkozódtál, nem fognak keresni többet attól a cégtől.

2023. júl. 20. 19:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerencsére nem viselkedem így senkivel, eddig sem tettem, ezután sem fogok. Vagy tényleg csak a gorombaság az egyetlen megoldás?
2023. júl. 20. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:

4es vagyok, látom le vagyok pontozva, és más is aki szerint nem kene foglalkozni velük

Pedig ha elkezdesz enyelegni velük akkor megpróbálnak meggyőzni, pont azért mert kedves nem tűnsz és akkor majd megesik a szíved rajta.

Bár szerintem felesleges velük csúnyán beszélni stb., mert úgysem tudjak a rengeteg telefonszám közül, a sok dolgozó hogy ki fog elküldeni melegebb éghajlatra.

Amikor elkezdi a mondandóját azonnal kiderül hogy ki az és mit akar, ilyenkor megfogom a telefont és egyszerűen kinyomom, mert tök felesleges beszelgetnem vele, ő csak meg akar győzni, engem meg nem érdekel a terméke… és azt sem értem ez miért baj hogy kinyomom… ha kijon a fűnyíró reklám, nem kattintok rá mert nem érdekel

2023. júl. 21. 08:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Attól, hogy kinyomod a telefon, még benne maradsz a rendszerükben és egy idő után újból hívni fognak. Ha letiltod a marketing célú megkeresést, akkor többet nem hívnak reklámokkal.
2023. júl. 21. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez a munkájuk, hogy erőszakosan tukmáljanak. Nem kell felvenni + le kell tiltani a számot.
2023. júl. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!