Hogy szoktatok le a fikázásról?
Figyelt kérdés
Egyszer már feltettem ezt a kérdést csak nem kaptam értelmes válaszokat rá, így újra megpróbálkozok vele. 47 éves vagyok és meg mindig rendszeresen fikázok. Sokszor csak rutin szerűen odanyúlok az orromhoz és elkezdek fikázni. Utánna jövök rá hogy megint az orromban vagyok. Kollégáim ez véget mindig kisfikásnak szólítanak és nagyon zavar. Ti hogy szoktatok lea fikázásról és hány évesen?2023. júl. 20. 09:43
11/12 anonim válasza:
10, igen. Eukaliptuszos cucc, nedvesíti az orrot.
Gyógyszertárban elég úgy kérni, hogy a naturlandos orrkenőcsöt kéred, nem kell a latin nevét betanulni 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!