Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme azt mondania hogy...

Mi értelme azt mondania hogy csúnya ha nem tesz ellene?

Figyelt kérdés

Elmondtam korábban páromnak hogy vékonyabban vonzóbb volt, az egészsége miatt is jobb lenne kicsit fogynia. Segíteni is próbáltam..l

Ő nem tesz semmit - hisz hazajön a munkából - eszik tvzik majd nekiáll varrni a kanapén minden nap órákat míg aludni nem megy..

2023. júl. 19. 09:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
76%
ne aggódj ha szakítotok összeszedi majd magát ismét le fog fogyni, hogy tetsszen más férfiaknak majd...
2023. júl. 19. 17:40
 32/36 A kérdező kommentje:
30as jó hogy tudod mi mindenem van..
2023. júl. 19. 17:43
 33/36 anonim ***** válasza:
25%

Senki nem örülne annak, ha a párja elhízik, és nem lesz számára vonzó.

és jön az unalmas duma, hogy ha szeretsz így is elfogadsz...ja csak szex nem lesz azzal pedig halálra ítélik a kapcsolatot.

amúgy pedig itt sokan álszentek.

És az embereknek semmi sem jó! A kérdező legalább próbált tenni érte, nem csak azt mondta h elhíztál, túlsúlyos lettél.

És igen együtt kell csinálni.

Más kérdéseknél pont ezt a tanácsot szokták javasolni, hogy csináljátok együtt.

2023. júl. 19. 17:48
 34/36 anonim ***** válasza:
43%

Nekem is voltak kövérebb periódusaim, de sminkeltem es odafigyeltem magamra. Volt hogy a pasim hízott meg attól ugyanúgy kívántam.

Volt olyan pasim, aki kívánt köveren, volt aki nem.

Az biztos, ha meghíztam, szakítok is előbb mert nekem nem hianyzik hogy valaki undorral nézzen

Es az se hogy egyutt fogyjunk es lassam hogy hogy izgul hogy fogyjak végre, hogy megint rám izguljon.

Valahol zavar ha köveren mar meg se akar kefelni

2023. júl. 19. 17:55
 35/36 anonim ***** válasza:
43%

Én mindig mondom, hogy együtt hülyeség. Pont amiért a tornaóra is az volt. Mindenkinek más mozgás jönne be.

Segíts neki úgy, hogy mindennap megcsinálsz neki minden kaját.

2023. júl. 19. 18:02
 36/36 anonim ***** válasza:
0%

1000 meg 1000 kifogás van arra, hogy valaki miért hízik meg....

Az embernek saját magára is igényesnek kellene lennie, nem csak mások miatt.

Amúgy ja az tényleg igaz, ha szakítotok ismét jól fog kinézni....

2023. júl. 19. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!