Mi értelme azt mondania hogy csúnya ha nem tesz ellene?
Elmondtam korábban páromnak hogy vékonyabban vonzóbb volt, az egészsége miatt is jobb lenne kicsit fogynia. Segíteni is próbáltam..l
Ő nem tesz semmit - hisz hazajön a munkából - eszik tvzik majd nekiáll varrni a kanapén minden nap órákat míg aludni nem megy..
Az emberek akkor híznak meg, ha lelkileg nincsenek rendben. Ez b"szogatással általában nem szokott megoldódni. Azt kéne inkább elérni, hogy kiegyensúlyozottabb legyen lelkileg és a teste is követni fogja.
Legyél vele kedvesebb, figyelj rá jobban, aktívan hallgasd meg, szervezzetek közös programokat.
Hogy próbáltál konkrétan segíteni neki?
Miért nem mered leírni, mennyire van elhízva?
26os: 153cm és 73kg, alacsony növésű.
Adtam táplálkozással kapcsolatos tippeket. Elhivtam mozogni többféle ötlettel, mondtam h én is azt eszem majd amit ő. Mozgásnál 10perc után abbahagyta..
Kerestem videokat. Próbáltam motiválni
Az okoskodás nem segítség. Konkrétan mondtad neki, "edd ezt, gyere futni". Ez nem segítség.
Szerintem hagyd el. Keress mást.
Ezzel te azt sugároztad felé, hogy neked így ő nem jó, változtasson. Fusson, vagy egyen zabot. Azt hiszed nem érezte, hogy neked nem kell szexuálisan?
Mi lett volna ha virággal, parfümmel kedveskedsz, pénzzel, hogy vegyen magának csinos cuccokat, kapjon kedvet arra, hogy figyeljen magára...
vitted volna kirándulni....
biztos megjött volna a kedve hogy figyeljen magára ....
De neked ehhez nincsenek lelki es anyagi tartalékaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!