Van olyan emberi tulajdonságotok, amivel az őrületbe kergettek másokat, de mégsem tudtok változtatni rajta?
Nekem az talán, hogy könnyen leszek feszült, nagyon izgulok, ha olyasvalakivel kell interaktálnom, aki valamiféle hierarchiában felettem áll. A mostani munkahelyemen is a kollegáimmal tök jól elvagyok, nagyon gyorsan elég közvetlen viszonyt sikerült kialakítanom velük, de amint megjelenik a tulaj, iszonyú feszült leszek, azt érzem, hogy inkompetens vagyok, és észre fogja venni, hogy bénázok... Emiatt gyakran tényleg rosszabbul is megy ekkor a munka, annyira bestresszelek.
Az előző főnököm, aki egy idősebb csávó volt, fel is hívta erre gyakran a figyelmem, hogy ne feszengjek már, utálja, ha valaki így be van tőle sz*rva... Hát, nem sokat segített ez a feloldódásban :D
21 év felett már öregek vagyunk, mi lesz itt pár éven belül?
Valószínűleg már 15-17 éven felül mindenki középkorúnak fog számítani.
Én meg tata leszek.
Lehet hogy már most tata vagyok így 25 évesen? 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!