Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi jár a fejedben?

Mi jár a fejedben?

Figyelt kérdés
Amikor nem megy az alvás, milyen gondolatok kavarognak benned?
2023. júl. 15. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Most épp arra gondolok, hogy reggel fel kell kelnem 6 órakor. De ez még annyira nem vészes, mert sokszor ez mindig így van. Viszont szerintem még sokára fogok tudni elaludni.

Egyéb gondolataim még az, hogy aggódom valaki miatt.

Meg eszembe jutott még pár olyan is, hogy elképzeltem mennyire jól esne a törődés valakitől.

2023. júl. 15. 00:33
 2/6 anonim ***** válasza:
most épp arra gondolok hogy mekkora degenerált utolsó senki vagyok, hogy miért azt inkább nem írnám le
2023. júl. 15. 00:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Én éppen arra gondolok,hogy itt nálunk a kisboltban megint felemelték a sör árát és hogy inkább a tescoban érdemesebb venni 24 es csomagból egy párat.Sokkal olcsóbb lenne.
2023. júl. 15. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogyan változtassak a munkahelyen a dolgokon? Válasszak inkább más munkakört?
2023. júl. 15. 09:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Mit melózol? Ha nem érzed jól magad, akkor inkább válts.
2023. júl. 15. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:

A gyakorlatomon agyalok; ijesztően hamar itt a kezdés napja, és (szokásomhoz híven) kételkedek a rátermettségemben, megkérdőjelezem önmagam, a tudásom. Próbálok nem annyit kattogni ezen, mégis rendre ide kanyarodnak a gondolataim.

Mostanában még nehezebben alszom el, az előbb említett téma akkor még nem volt ennyire jelen. Sokszor beugranak kínos pillanatok x évvel ezelőttről, amiket igyekszem hamar elhessegetni. Van úgy, hogy (ciki, de) álmodozom egy sort, egy ideális életről, ahol nem érzem magam/vagyok (ennyire) egyedül, és olyan helyen élek, ahol jól is érzem magam.

2023. júl. 24. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!