Mi lehet az oka annak, hogy egyesek haladnak az életben, míg mások nem?
A végzettség egyáltalán nem számít,ha pénzt akarsz keresni.
Ha munkát,akkor igen.
Mert nem vagyunk egyformák.
Plusz, ami valaki másnak haladás, az neked a semmivel egyenlő vagy fordítva. Másképp élik az emberek az életüket, mindenki a saját tempójában fejlődik.
Sok múlik a kapcsolatokon, de a kapcsolatépítés nincs megtiltva senkinek! Én pl. kitanultam egy szakmát. Rengeteget dolgoztam ingyen,referenciáért. De megismertem egy csomó embert,akik közül 2-vel annyira összebarátkoztunk,hogy bármikor számíthatnék rájuk. Igen, ha szükségem lenne rá, még a munkakereresésben is tudnának segíteni. Ugyanez a sport,megismerkedhetsz egy csomó emberrel,születhetnek barátságok,szerelmek, munkakapcsolatok.
Szóval szerintem az a fontos,hogy CSINÁLNI kell. Legyen az munka,hobbi,művészet,sport,bármi, menni kell,ismerkedni kell,csinálni kell. És néha felül kell vizsgálni a dolgokat es nyitni az újdonságok felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!