Ma már mindenkinek van autója? Neked van?
Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 06:46
21/31 anonim válasza:
Nincs. Pesten ha nem vagy családos, teljesen felesleges. A legrosszabb befektetés a világon. Elobb lesz harmadik lakásom, mint első autóm.
22/31 anonim válasza:
Nekem nincs, jogosítványom sincs, eddig mindent meg tudtam oldani tömegközlekedéssel.
23/31 anonim válasza:
Nincs és valszeg nem is lesz, egy látásprobléma miatt, ami
javíthatatlan. De amúgy sem lenne egyszerű fenntartani. Én kissé szégyelem, hogy nincs, mert ma már kb alap.
24/31 anonim válasza:
"Még egy autót sem tudtok megvenni kedves válaszolók, de azért lefogadom hogy szavazáskor a fideszre szavaztatok."
Nincs autóm és akkor sem szavaznék a Fideszre, ha kínoznának.
25/31 anonim válasza:
26/31 Metionin válasza:
Nincs. Jogsim sincs, anno nem volt ilyesmire pénze a szüleimnek, később pedig örültem, hogy el tudom magam tartani amíg tanulok. Pár éve terveztem megcsinálni miután helyrehoztam magam anyagilag de jött a kovid és aztán hirtelen minden 3x annyiba kerül, így ez továbbra is el van napolva. Majd egyszer, ha lesz fölös fél millám, egyelőre más a prioritás.
27/31 anonim válasza:
Munkához kell, úgyhogy van. Kisvárosban, falvakban vezetek, mert ismerem a képességeimet. Ha helyben lenne a meló, nem lenne rá szükség.
28/31 anonim válasza:
Van, mivel nélküle kb. meg lennék lőve.
29/31 anonim válasza:
Ha mindenkinek van autója, akkor mivel magyarázod, hogy korán reggel rogyásig vannak tömve a buszok? 😏
30/31 anonim válasza:
Nincs autóm. Igen, sajna rengeteg ember csak azzal tud közlekedni, mondhatni abban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!