Ma már mindenkinek van autója? Neked van?
Magyarországon 4 millió autó van.
Sacc/kb 6 millió ember alkalmas koránál fogva az autóvezetésre.
Szóval igencsak kevés azon egyének száma, aki nem fér hozzá egy autóhoz (saját, vagy családi)
Nincs.
Volt, de egyfelől nem volt tehetségem a vezetéshez, ez még egy dolog, de lehetséges, hogy van egy kis ADHD-m, figyelemzavarom. Konkrétan örülök, hogy nem kerültem börtönbe az alatt a 2-3 év alatt.
Budapesten lakom, kirándulások megoldhatók vonattal.
Bevásárlást már 3 éve rendelem.
Egyedül télen hiányzik néha, mert így változatosabb helyeken tudnék futni. Tömegközlekedni futóruha plusz egy derékra köthető pulcsi kombóban nem lehet, így marad a kaputól-kapuig.
Nekem nincs, nálam is van egyrészt ADHD gyanú, és nem szeretnék vezetni emiatt sem, meg amúgy sem, nekem ilyen rövidebb (BP-n belül) távokra kényelmesebb leülni a tömegközlekedésen és bámulni ki a fejemből (szerencsés vonalakon közlekedem általában, ritka a tömegnyomor és egyéb gondok), a bevásárlás nálam általában egy szatyor, amit simán hazahozok az 5 percre levő Aldiból, a macska cuccait meg általában előre rendelem 1-2 hónapra (alom, sok kaja), úgyhogy azokat sem kell cipelni.
Távolabbi úti célok esetén meg általában annak van autója, akivel megyek, cuccokkal nem szeretek utazni, de ja, mivel sok embernek van autója, eddig mindig úgy alakult, hogy autóval mentünk nyaralni, kirándulni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!