Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úristen átlag ember is lehet...

Úristen átlag ember is lehet ilyen erős mint Fekete Miki ebben a videóban?

Figyelt kérdés

[link]

Azért nem semmi teljesitmény elismerem.

2023. júl. 12. 18:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt se felejtsük el hogy az apja Fekete László keményen kokszolt régen. Bármelyik edzőtársát meg lehet kérdezni, a mai napig elmondják őszintén hogy ők szerezték a kokszot neki. De mivel László így sem tudott egyetlen egy versenyt sem megnyerni kitalálta hogy majd akkor saját szövetséget csinál és ott csak az indulhat aki nála gyengébb tehát akit ő meghív. Így kezdte el nyerni a versenyeket. Magyarország meg a világ legerősebb emberének nevezik úgy hogy soha nem nyert még se országos, se semmilyen hivatalos versenyt. Csak a saját versenyeit nyerte miket a saját erősségeire épített és meghívott magánál gyengébbeket. Ha követitek a strongman academy csatornáját ott sokszor elszólja magát hogy csak azért hívtam meg XY sportolót mert tudtam hogy nem tud akkora súlyt emelni mint én... Aztán meglepődtem, hogy mégis felemelte. Na ez a sportoló többet nem is lett meghívva.
2023. júl. 14. 08:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül vág ide, de nekem is van egy sztorim az öreg Laci bácsiról. Nehéz sorsú suliba jártam, és Fekete László érkezett hozzánk a tesi terembe mint sztárvendég. Ennek közel 30 éve. Semmi másról nem beszélt, csak hogy ő óvodás korában nézett ki úgy mint mi, majd vázolta, hogy napi mennyi csirkét és tojást eszik. Az ember nem fogta fel, hogy sokunk egyszer jutottunk élelemhez, odabent, a suliban. Sőt olyan srácot is ismertem, aki elcsomagolta azt is, és elvitte hazulra a hugának. Utána kiosztottak autogram kártyát mindenkinek majd sorbanállás, és menj aláíratni a Laci bácsival. Én beledobtam a kukába majd utána köptem. Mivel a tanárok és Laci bácsi is látta mit csinálok, így kemény megrovás jött. Ilyen ember volt a Laci bácsi fiatalon.......
2023. júl. 14. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!