Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a tik tokos aki a videóba...

Ez a tik tokos aki a videóba beszél milyen személyiségű?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy milyen személyiségűnek tartjátok azt aki beszél a videóba. Írnátok pár jellemvonást ami így elsőre lejön nektek róla? Valmint mennyire tartjátok kedvesnek? [link]

2021. ápr. 5. 12:14
A kérdező szavazást indított:
Egyálltalán nem kedves
Kicsit kedves de nem annyira
Kedves
Nagyon kedves
6 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátságos, szerethető figura csak kicsit bátortalan.
2021. ápr. 5. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Eg videón keresztül mindent meglétéhez mondani, csak azt nem, hogy kedves-e az illető. Egy tik-tok videó 1 perc maximum, ennyi időre a legnagyobb tahó is megjátssza magát.

Nem kicsit bátortalan, bizonytalan abban amit mondd. Nem néz a kamerába, a beszéde nem túl szép, nem szép irodalmi ezt bőven lehetne meg fejleszteni ha ilyen karriert akar. A technikai oldala is elég gyér a videónak, egy gyenge minőségű felvétel, o nem közepén van, a kamera az arcában.

2021. ápr. 5. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Arról nem is beszélve, hogy kb semmit sem mond a videóban.

Majd lesznek beatboxos videok, ha szeretnétek, de nem biztos, de majd csinálok, de majd valahogy lesz.

2021. ápr. 5. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmatlan erre a srác, már bocsánat.

A videó tulajdonképpen miről szól?

Hogy akar valamit vagy nem de az biztos vagy mégsem. Nem derült ki belőle semmi.

Fel tőlem? Csúnya vagyok? Vagy mi az oka, hogy egy pillanatra nem néz a kamerába, azaz felém. Vagy nem is nekem mondja csak bekapcsolva maradt a kamera?

A szép magyar beszéd hol marad? Helyenként komolyan fáj hallgatni.

Egy csatornát is fel kell építeni, a videó a 3. a csatornán. Kinek a véleménye érdekli? Alig van feliratkozó, alig van lájk, láthatóan ők sem aktívak. Először olyan videót kellene csinálni, ami érdekes, amivel vonzza a nézőket. Ha majd lesz néző akkor be lehet őket vonni.

A TikTok lényege a zene. A sok megmondó videó alatt is szokott lenni zene, hogy ne aludjak el már az 5. Másodpercben, hogy pörgősebb legyen, vagy hogy amikor rákeresek egy hangra akkor kidobja a videót, semmi kép, animáció szemléltetésre. És sajnos ezt folytathatnám holnapig.

2021. ápr. 5. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Olyan bizonytalan vagyok... vagy nem? Nem tudom... áhh mindegy, hagyjuk is...
2021. ápr. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!