Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha várod, hogy véget érjen a...

Ha várod, hogy véget érjen a nyár, miért van?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akik várják, hogy vége legyen a nyárnak.

2023. júl. 12. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Gyűlölöm a nyarat mert már nincs mit levetnem magamról, egész nyáron izzadok.

És persze a klíma is pont most romlott el. Éjjel 0,20 perc van és 29 fok van a szobában.

Csak ezért gyűlölöm, amúgy szeretném.

2023. júl. 13. 00:20
 12/14 anonim ***** válasza:
43%
Én is főleg tavaly alig vártam hogy vége legyen. Szörnyen izzadós vagyok, utálom ahogy bejövök a dögmelegről és ilyen ragadós-izzadt a testem. Másrészt a tavasz a kedvencem, mert akkor lehet igazán elegánsan öltözni(meg ősszel is) blézereket és kosztümöket felvenni. Nekem személy szerint összeér a combom, így fáj is egy idő után kint lenni és hosszú sétákat tenni akár rövidnadrágban,vagy ruhában.
2023. júl. 13. 00:56
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

Kicsit OFF de mióta rendszeresen túrázom és mozgok azóta sokkal kevésbé vagyok izzadós. Valahogy sokkal jobban kezeli a szervezetem a dolgokat.

Nyilván bizonyos helyeken, mint a fülledt tömegközlekedés, ahol még a szorongásom is előjön ott lever a víz. De mondjuk egy boltba lemegyek úgy, hogy nem izzadom csatakosra magam mint régen.

Az is szerencse, hogy kocsiban van klíma, melóban van klíma, egyelőre lakásban nincsen, de tervben van.

2023. júl. 13. 10:48
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Mert élhetetlen kinlódás májustól szeptemberig , égető száraz vagy párás , minden lerohad kiszárad , nincs levegő , tetvek férgek repkednek, hajnalban 22 cfok hidegfront esetén is . Eső vihar pár esetben .3 órákat vergődök alvasként , jellegtelen a íztelen termés és drága . Gyülölöm hogy nincs más csak 7 hónap tavasz meg patkány nyár afrikai légtömeges istenpicsája .
2023. júl. 15. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!