Ha várod, hogy véget érjen a nyár, miért van?
Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akik várják, hogy vége legyen a nyárnak.2023. júl. 12. 13:28
11/14 anonim válasza:
Gyűlölöm a nyarat mert már nincs mit levetnem magamról, egész nyáron izzadok.
És persze a klíma is pont most romlott el. Éjjel 0,20 perc van és 29 fok van a szobában.
Csak ezért gyűlölöm, amúgy szeretném.
12/14 anonim válasza:
Én is főleg tavaly alig vártam hogy vége legyen. Szörnyen izzadós vagyok, utálom ahogy bejövök a dögmelegről és ilyen ragadós-izzadt a testem. Másrészt a tavasz a kedvencem, mert akkor lehet igazán elegánsan öltözni(meg ősszel is) blézereket és kosztümöket felvenni. Nekem személy szerint összeér a combom, így fáj is egy idő után kint lenni és hosszú sétákat tenni akár rövidnadrágban,vagy ruhában.
13/14 anonim válasza:
Kicsit OFF de mióta rendszeresen túrázom és mozgok azóta sokkal kevésbé vagyok izzadós. Valahogy sokkal jobban kezeli a szervezetem a dolgokat.
Nyilván bizonyos helyeken, mint a fülledt tömegközlekedés, ahol még a szorongásom is előjön ott lever a víz. De mondjuk egy boltba lemegyek úgy, hogy nem izzadom csatakosra magam mint régen.
Az is szerencse, hogy kocsiban van klíma, melóban van klíma, egyelőre lakásban nincsen, de tervben van.
14/14 anonim válasza:
Mert élhetetlen kinlódás májustól szeptemberig , égető száraz vagy párás , minden lerohad kiszárad , nincs levegő , tetvek férgek repkednek, hajnalban 22 cfok hidegfront esetén is . Eső vihar pár esetben .3 órákat vergődök alvasként , jellegtelen a íztelen termés és drága . Gyülölöm hogy nincs más csak 7 hónap tavasz meg patkány nyár afrikai légtömeges istenpicsája .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!