Ha várod, hogy véget érjen a nyár, miért van?
Ha minden igaz szeptembertől egyetem, úgyhogy itt hagyhatom a munkahelyemet végre :D (nem most érettségiztem)
Meg a sok bogár és ez a nagyon meleg se tetszik
Nyár végén van a szülinapom azt is nagyon várom :)
Borzasztó kánikulák vannak, köszönhetően az őslakos-irtó jenkiknek, akik bazi nagy kocsikkal furikáznak a 2 utcával odébb lévő boltokba is. Náluk ez presztizs-kérdés, farokmérce. Aztán nekünk mondják, hogy vegyünk kis autókat, mert az kevesebbet fogyaszt.
Iszonyú a tömeg mindehol, nem lehet üres, árnyékos padot találni, de gyakran mèg naposat se. Mindenki ül kint a tereken, és bámul ki a fejéből. Koncerteken, buszon is ugyanez, buszosok nagy része spórol a klímán. Bárhová megyek a belvárosban, elektromos rollerrel, bringával, őrülten rohangáló gyerekekkel és csöpögő fagyival támadnak. Ez minden, csak nem nyugodt séta, így inkább nem szoktam sokat időzni ott. Keresek egy fás, bokros zöld övezetet, és ott telepszem le olvasni, napozni.
A hőség miatt, ami engem még ekkora dózisban is megvisel, viszont a nyomósabb indok a csend..
A társasház takarítója az ablakaink alatt cigizik órákat, és ha kedvesen szólunk sem megy arrébb. Vagy épp az új dolog; egy csapat kisebbségi szokott oda az ablakunk alatti padra, és imádnak ott kiabálni, röhögcsélni, zenét bömböltetni hosszú órákon át. Néha még pluszban járatják mellé a dízelt. Az egészben az a legjobb, hogy 1) nem is itt élnek, 2) rendőrök nem csinálnak velük semmit sem. Pedig múltkor hajnali 4-kor mentek el, és valami éjfél magasságában települtek ki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!