Mennyire furcsa, ha valaki szabadidejében fizikát tanul?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 10:08
1/8 anonim 

válasza:

Mit jelent az, hogy "fizikát tanul"? Mit csinálsz pontosan?
Olvasod a tananyagot és megpróbálod bemagolni? Részletesebben?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem én, hanem a barátom. Pedig év végén is kitűnő volt belőle, már egyetemi szintű könyveket olvas. Dehogy magolja, magolni verset szokás, ezt érti is rendesen:D
2023. júl. 12. 10:21
3/8 anonim 

válasza:

Nem furcsa, megfogja, érdekli, odavan érte...
Biztos ilyen irányba szeretne továbbtanulni...
4/8 anonim 

válasza:

Szerintem nincs ezzel gond, ha ebben örömét leli. Vannak, akik ennél sokkal "rosszabbat" csinálnak.
5/8 anonim 

válasza:

A fizika melyik részével foglalkozik?
6/8 anonim 

válasza:

Neki legalabb lesz jol fizető melója.
Inkabb te vagy a furcsa hogy errol kérdést irsz ki.
7/8 anonim 

válasza:

Semennyire. Én kamaszként csináltam ezt. Évekig szinte megszálott rajongója voltam a fizikának. Akkori párom mondta is, hogy muszáj fizikusnak legyek, mert el vagyok varázsolva amikor beszélek róla, és nem veszem észre, hogy senki sem érti( én azt hittem, mindig mindenki érti). Bár én nem olvastam nagyon könyveket. Nekem a mélységei, és még felfedezetlen területei érdekeltek, nem a részletei a már ismert dolgoknak. Én egyáltalán nem voltam ezzel furcsa, nem is mondták. Van aki táncol és verseket tanul, más karatézik és fizikát tanul. Semennyire se furcsa.
8/8 anonim 

válasza:

Érdekli a terület, van érzéke hozzá, és valószínűleg szeretne ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!