Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők,férfiak! Mi a véleményetek...

Nők,férfiak! Mi a véleményetek azokról a férfiakról akik nőket megvernek. Esetleg megölnek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van rá nyomós ok.
2023. júl. 10. 15:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
bűn és bűntetés
2023. júl. 10. 16:00
 2/21 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem teljesen más megütni, megverni, maradandó sérülést okozóan megverni és megölni.

Megütni szerintem nyomós okkal teljesen rendben van.

Megverni, az már neccesebb, de el tudok képzelni olyat, hogy elfogadjam.

Maradandó sérülést vagy halált csak önvédelemből tartom elfogadhatónak.

2023. júl. 10. 16:01
 3/21 A kérdező kommentje:
A kérdés csak elméleti nem én rólam van szó én nem tervezem ezeket. Csak érdekel mások mit gondolnak róla
2023. júl. 10. 16:07
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerepjátéknak jó. A valóságban kivitelezéshez semmilyen ok nem lehet elég nyomós.
2023. júl. 10. 16:17
 5/21 anonim ***** válasza:
65%

Amennyiben a nő életben van, a bűntetés joga az ővé.

ebben az esetben a társadalom feladata a bűnöst lefegyverezni és kvázi pucéran fegyvertelenül és bénán a nő kedvére bízni.

természetesen a nőt a társadalomnak fel kell fegyvereznie a férfi fegyvereiből , hogy ő mondhasson ítéletet a férfi fölött.

2023. júl. 10. 16:19
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Hàt figyu vannak defektes nők akik ezt tűrik..A családomban ismerek ilyet és egyszerűen hiàba mondjuk a nőnek hogy hagyja ott àlljon a sarkàra egyszerűen képtelen. Mindenfajta erőszakot elìtélek az semmire sem megoldás
2023. júl. 10. 16:20
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyomós ok? Mégis, mire gondolsz? Mi lehet annyira nyomós ok, hogy egy férfi megüssön egy nőt?

Én soha nem ütnék meg nőt normál élethelyzetben! Kizárólag akkor, ha az életemre, családtagom életére törne és másképp nem lehetne megállítani.

110 kilós, elég jó kondiban lévő férfiként, aki harcművészetet gyakoroltam és régen speciális katona voltam, nagyon meggondolandó még utóbbi esetben is. Nagy esélye van, hogy maradandó sérülést, halált okoznék. Azt pedig nemigen tudnám megemészteni, még akkor sem, ha jogilag vétlennek tartannak.

Extrém esetben, persze vannak olyan nők, akikkel még én sem bírnék el. Akkor valószínű elérhetnék egy olyan pontra, amikor egyáltalán nem érdekelne, hogy nő az illető.

De mondom, átlagos élethelyzetben, még vita esetén sincs olyan ok, amiért megütnék egy nőt.

2023. júl. 10. 16:26
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
#6 ez nem defekt. Itt általában a nő manipulálva van, hitegetik. Érzelmileg ki van használva, vagy nem tud hova menni
2023. júl. 10. 16:28
 9/21 anonim ***** válasza:
2023. júl. 10. 16:28
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
#8 olyan nincs,h nem tud. Mindig van kiút. Nincs tartàsa, nincs értékrendje..Le lehet most pontozni de az ilyen nő meg is érdemli a sorsàt.
2023. júl. 10. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!